Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, ovi su već više uradili nego SDA za 25 godina...
Da ništa ne rade opet bi bolji od SDA bili...
Tesko li je biti bolji od dine koji je 10 godina vladao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo trojka. Dok sda udbasi unistavaju drzavu, neko konacno radi. Na izborima 2022 svi za Nasu Stranku, svi za promjene. Kad je moglo Sarajevo, moze i cijela BiH!!!!
Sa svim svojim grskama su predivni naspram zelenih gmazova. Ipak, izvojiti NS u ovom clanku nema bas smisla, pogotovo ako uzmemo u obzir da to ministarstvo uopste ne pripada njima.
Kakva nasa stranka, evo imamo nacelnika mandica koji je iz nase stranke i onog sto mu treba javiti da je nacelnik u novom Sarajevu, nista nije uradio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Guzve, guzve i jos guzve
Prvo zavrsite od Ilidze do Nedzarica
bit ce gotovi radovi 2022 hidzretske godine
Jeste li kupili šine,ima li Kineza na vidiku 😂
Nije mi jasno kako ce stici sve to tri jebena radnika? Kad god krenem prema gradu vidim tri radnika..
Znaci najmanje 2 godine haosa u gradu, a sve se radi u jednoj smjeni, a dolazi nam i zima. Kolaps u najavi, zivi bili pa vidjeli
Hahahaha nisu zavrsili ni ono sto su poceli, a rok im bio oktobar. Ima clanak na klixu. Sada klix suti o tom roku. Sramotno.
Rok je do maja za kompletnu dionicu od Ilidže do remize
Ovi botovi naše stranke, SDP- a, neka ponovo pročitaju tekst ako znaju čitati. Ja koliko vidim oni započinju drugu dionicu, a na prvoj nisu ni dokle. Ko je ovdje lud. Koliko me sjećanje služi, ranije sam čitao izjave da će prva dionica biti gotova do 1.12.
To su ovi naši stručnjaci, a zamisli da se ovi korumpe dokopaju još i veće vlasti na izborima, od jednog zla dobili bi još veće. Tačno, umjesto da završe jednu dionicu, oni je nisu ni započeli kako valja a hoće kao drugu.
E tek ce te nasm sad j.... majcinu majku, ujutro ces morati u 5 krenuti da stignes u 8 na posao !!!!
sad će te nam godina jebavati mater bez prevoza fujjj
Bez SDA ne bih bilo ni pruge ni tramvaja a ni BiH!
Znaci padat ce snijeg
A kada ćete završiti od Nedžarića do Ilidže?
Zar na cijelom Balkanu, ili u cijeloj Evropi, nema firme koja može napraviti tramvajsku prugu? Zar baš radi ovoga moraju ljudi doći iz Kine?!
@orasje Nigdje niti jednog kineza, bosman ovo radi, a zapetljali se ne znaju da maknu.
Lave tender ne razumijes ocito
Koji je rok radova bio, koliko je prošlo, kojim slučajem da je neko iz SDA a ne Šteta iz trojke razapeli bi ga, realno ja glasao za ove nove a oni se pogubili, ako snijeg padne od pruge nema ništa do ljeta, ministre sam pa sam se ubio, jbg
Rok je maj od Nedžarića do Ilidže, jer svakako se ne bi mogla pruga od Nedžarića do Ilidže staviti u funkciju dok se ne odradi dionica Nedžarići-Remiza