Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li friska pecenica ? Jest , jest, jucer u podne jos pasla
suho meso,med i slicni proizvodi se kupuju kod domacina po vecoj cjeni svakako,eh a nas narod bi na pijaci da kupi za 15 marki kvalitet? odvoji 25-30 pa ces viditi razliku
Vecina mesara uvozi bolesnu stoku iz Srbije i zaledeno meso iz Argentine.Vecina ih kupuje u Konzumu kada su akcije,a konzum uvozi smece zaledeno...Nema kvakitetnog mesa u mesarama,vrlo malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima proizvoda koji ne zasluzuju da se nazivaju pecenicom, a kamoli visockom. A sto je najgore vecina suši uvozno meso, a ako hoces domace onda samo na selu kupovati.
...da ga lakse zaobilaze
Bravo za brendiranje. Ko ne voli ne mora kupovati!
Samo domace, domaci od domacih😀
mogli ste napisat šta sadrži taj certifikat i na koji kvalitet mesa i uzgoja, kao i na koju jedinstvenu recepturu se oslanja.
dobijes vise soli nego mesa u toj pecenici
Jos bi dobro bilo da ne kuhaju meso pa osuse za pola sata.
Napravis sebi susaru i susis. Kakvo suho meso a presavijes ga ko papucu.
uvijek kada na klixu izadje neki clanak o ovoj visockoj govedini, uvijek isti komentari, da to qrcu ne valja
Svaka čast odličan kvalitet i ukus!Kupujem redovito i ne pišem zbog reklame!!
Je li istina da od kile sirovog mesa u Visokom nastane oko 3 kile pecenice?
Uz slaninu vrhunski specijalitet, svinjska pečenica sušena na hercekovačkoj buri je prava pečenica. Sve ostalo su muda od ovce. Ovi muslemani što mi rade na dnevnicu stalno traže da im narižem "adidas slanine", kako je oni zovu. To vam je ona sa 3-4 crvene crte. Bude im žao što ne smiju kući ponjet, neugodno im pred susjedima.
@desetogtravnja govna i oni a i ti.
Lako je njima Petkom kolju subotom i nedeljom suše u Pirmidi u Ponedejk na tržnici.....
@gooUser1553187754 Vreca onih aditiva za ubrzano sazrijevanje mesa su jeftini,gledao sam kako sudzuk napravi za 48 sati a to mijesaju i u sve drugo.
Jel to ona pečenica od govedine sa Sokoca?
Ja suho meso zadnji put vidio kad je rahmetli dedo bio živ i sušio. Ovo sad sve sirovo i "osučeno" za 3 dana.
Dzaba brend, i Kplus je brend