Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počnite od silnih reklama a ne ulične rasvjete što vam je običaj.
Uličnu rasvjetu ugasiti od 24 do 05 sati.
kakav nas smog čeka ove godin, nek' nam je Bog na pomoći. ljudi će ložiti članove uže i šire familije...
Fadile, slabo plaćaš Jeffa, lik još obilazi bivše cure Ahahah
Fadil ne bi udao Azru za Jeffrey S Kaufmana da nije dao Jeffu lovu a u isto vrijeme na sve načine izvlačio Jeffa iz kreveta bivše djevojke. Fadil podvodač! Slabo I to radi, Amerikanac dobio šut kartu iz Ambasade SAD kad se saznalo za sve to
PA ZAR BiH ne proizvodi dovoljno struje i izvozi je.... ?!? Znam da Hrvatska, Crna gora, Mkedonija i sl. nemaju dovoljno i da moraju mnogo uvoziti, ali mi i Srbija trenutno imamo dovoljno
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_electricity_exports
Auta na pozicijama da voze od 22 do 06.
Pocelo je pocelo...
Hoce li sad reci "gasimo struju iza 9 navece, znate, radi ustede"..
Treba subvencionirati izgradnju solarnih panela po domacinstvima i omoguciti fizickim licima da vracaju struju u mrezu Elektroprivrede, bez dodatnih komplikacija, tipa izdavanje fisukalnih racuna od strane fizickih lica.
A šta bi sa peletom, svi se ušutili?!
Produžetak zabrane izvoza, ograničenje cijene....?!!!
Kakva vremena idu drzave koje imaju svoju struju bice im jack pot ali treba biti pametan. Puno firmi ce morati ugasiti proizvodnju i seliti gdje je struja jeftinija. Ova kriza ce trajati iducih 5 do 10 godina. I da, kriza jos nije ni pocela, kako ce biti.
Znači moram grijanje sa 27C smaniti na 26C.
puno,dosta ti je 24c
Jest meni muka od ovih ljudi.
Kao da se nešto radi. Što nisu izbori svaki mjesec. Bili bi Švicarska.
Koji su ovo ublehaši, niti jednu Hidro ili Termo elektranu nisu igradili (HE Višegrad pušten u rad 1989, od tada 0 bodova). Sram neka vas bude, a pričaju bajke o jezerima i serodromu u Visokom.
kupanje jednom sedmicno, i to po mogucnosti hladnom vodom. stedite, nemojte jesti
Smjernice EU!? Sto tako ostalo ne usmjeravate???