--- nerješavanjem gorućih problema kao izborni zakon EVO KONAČNO I GORUĆIH PROBLEMA U BIH ! Nije nezaposlensot 66%, nije odlazak Hrvata iz BiH, nije korupcija kod Borjane Krišto , nije neplaćanje PDV PRemiejer kladionica jedne od najuspješnih firmi u BiH i, nije 42 miliona duga KONZUMA, nije nekažljavanje ratnih zločina i nerad glavne Hrvatske državne tužiteljice !
Svi zakoni će da se promijeni, i to mirno ali sigurno! BiH u današnjem sustavu je država koja nema perspektive. A ovi koji koče ne žele promjene jer im ovo stanje godi, i sa sadašnjim stanjem sačuvati ce svoje fotelje. Hebe se njima što narod gladan i nezaposlen
Mislim da ako želimo zakedničku bolju budućnost promjena do zakona mora doći. Nije pitanje da li će proći već kada. Prijedloge sam proćitao, pa za moj pojam nisu ni toliko loši mislim da su na jednu stranu i realni, ma da po gdje kojim člankom treba malo urediti, tam vam. Ali je vrlo jasno zašto SDA ne želi promjenu, njima sadašnje stanje odgovara. BiH ako za pola godine ne usvoji novi izborni zakon, mi ostajemo isto bez toga zakona za pola godine.
Prikaži sve komentare (310)