Iz Livna sam.....to su obicni misevi vodjeni ne hdz-ovom politikom nego kucnim odgojem.sve kao niko od njih nije za to a samo se radi u rukavicama.davno bi se oni odvojili ali ne znam gdje...pa ljudi dragi split nam je najblizi sto se tice hrvatske pa ih splicani ne mogu organski podnijeti. Dan zalosti u Livnu bio na dan presude a pola ih nije ni znalo ko kome i zasto se taj dan sudilo.
Ne kaki. I ja sam iz Livna. Dobro znamo kome se sudilo, zašto i kako. Dobro znamo zašto držimo svoje. A što reći o čovjeku koji piše pod nadimkom "60 minuta", emisije Pederalne TV napravljene za defamaciju Hrvata. I fino kažeš da si iz Livna, ali Hrvat iz Livna nisi. Najbliže što možeš biti "Hrvatu" je eventualno jugokomunjara.
@stalaktit......vidim da krasno definiras osobe .kada se realno podje govoriti o stanju u k10 odmah se latate onoga sto vas zatucaju cijeli zivot....ko nesto kaze protiv odma je komunjara izdajica ili provokator.60 minuta.....svakih 60 minuta po jedan odlazi iz Livna bio on komunjara domoljub ili zatupljeni komad brokve kao sto si ti koja zivi negdje u gradu a korijene vuce tamo negdje iza table Livno.
Prikaži sve komentare (302)