Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo HDZ, niko više ne jebe škutore ko vi. Samo tako i uskoro će te samo biti fosili.
zašto klixov novinar naziva hercegbosansku županiju kanton 10? svaka županija (kanton) ima svoj redni broj, zašto onda i ostale ne naziva po brojevima? ... ili mu je muka izgovoriti ili ima naredbu sda stranke? kako god, ovo stvaranje unitarno-islamske bih, ne da neće proći, već je još više dijeli.
uskoro će se vratit svom narodnom imenu - Bošnjaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izdrzat ce vas skutore BIH jos nekih 20 ak godina... Poslije ce te svi sto ostanete moci u 2 mercedesa stati... Sretno i ne vracajte se....
Kad krenemo gorit ce i nebo i zemlja
gdje? u švedsku ili njemačku?
https://www.youtube.com/watch?v=xKy6hh2z4iQ
Kakvo je raspoloženje u kantonu 2 i kantonu 7
Jes vidio zajebanog kantona upm.... :” ):):)..... Gorazde ima budzet kao 3 ovakva kantona
fasisticka drzava ako se tako moze i okarakterisati,mimo svih standarda kreirana od strane us i mz.kraj price
Izgleda da i kantoni imaju vece nadleznosti i autoritet od zajednickih institucija na nivou BiH..I posle neko BiH naziva "drzavom"..Ne znas da li da se smijes ili places kad to cujes..
Iz Livna sam.....to su obicni misevi vodjeni ne hdz-ovom politikom nego kucnim odgojem.sve kao niko od njih nije za to a samo se radi u rukavicama.davno bi se oni odvojili ali ne znam gdje...pa ljudi dragi split nam je najblizi sto se tice hrvatske pa ih splicani ne mogu organski podnijeti. Dan zalosti u Livnu bio na dan presude a pola ih nije ni znalo ko kome i zasto se taj dan sudilo.
Ne kaki. I ja sam iz Livna. Dobro znamo kome se sudilo, zašto i kako. Dobro znamo zašto držimo svoje. A što reći o čovjeku koji piše pod nadimkom "60 minuta", emisije Pederalne TV napravljene za defamaciju Hrvata. I fino kažeš da si iz Livna, ali Hrvat iz Livna nisi. Najbliže što možeš biti "Hrvatu" je eventualno jugokomunjara.
@stalaktit......vidim da krasno definiras osobe .kada se realno podje govoriti o stanju u k10 odmah se latate onoga sto vas zatucaju cijeli zivot....ko nesto kaze protiv odma je komunjara izdajica ili provokator.60 minuta.....svakih 60 minuta po jedan odlazi iz Livna bio on komunjara domoljub ili zatupljeni komad brokve kao sto si ti koja zivi negdje u gradu a korijene vuce tamo negdje iza table Livno.
Zaboli nas sto su izglasali, evo sve mi krokodilske suze niz leđa teku. Samo tako nastavite i to malo što vas je ostalo u 10-ci ima da ode pa ce te onda tek biti konstitutivni kao manjina.
kad ce mo poceti cistiti vlastito dvoriste.
I ovaj administrator je samo škutor, jer briše argumente u zraku.
HDZ, SDA,SDS zlocinacko kriminalna zdruzena skupina najveceg sljama-dno dna!
Moze te ga tamo dudlati hrvatima to je nas herceg bosanski kanton i najveci povrsinom tamo ste manjina totalna nikad to vase nece biti - a kako ste nastavili sa svojim sranjima i politikom ne gine vam oluja i traktorijada
Mogao bi ti polako upalit svoj traktor kmetu konjusarski i pravac Rvatska!!!
Kakva oluja? Ne mozete ni kihnuti kako treba.
Ma oni su majorizirani
Vidjet ćemo šta o ovome misli budući član predsjedništva, Major Željko Komšić 😂
Zbog skorih novih optužnica za UZPeee , u erCegovini vlada prava pomama za nabavkom praljKovaće... Kažu ( a takovih je jako puno..), zašto da zivimo kao zločinci , kad možemo lepo da se upokojimo ( praljKovačom).