Ne znam...vruce glave sam sinoc pomislio kakav idiot od sudije ovako svirati u zadnjoj minuti. Ali covjek ga gurne s ledja,zakaci ga i nogom,ne uspije doci do lopte, i to sve u situaciji gdje je ovaj u 100postotnoj sansi...realno je penal. Samo je pitanje koliko je penal i da li ga trebas svirati u takvim trenucima-to je ono neko ljudsko glediste. Buffonu je trebao dati samo zuti iako ne znamo sta mu je rekao, pa ne mozemo tu biti pametni.
Interesantno mi je i to da niko od analiticara nije dao valjan razlog zasto nije penal, a Buffon poslije utakmice ne govori da nije penal, nego da nije trebao svirati da ne bi unistio trud ekipe. Dvije ekipe kojima se uvijek silji, udare jedna na drugu i onda mora biti nezadovoljan onaj ko izgubi.
@bla-bla-profil --- ono je bilo cisto igranje na loptu i u kntaktu realov igrac je pao. Koliko puta se desilo na sredini terena gdje je faul ali se igralo na loptu, juventusov igrac je dotakao loptu jer je kasnije promjenila pravac i kasnije je dotakao igraca reala, ali i da je iole sumljivo, sudija nije trebao da dosudi penal jer real nije izgubio jos, bili su tu produzeci, a sad jos nesto, ista stvar se desila i u torinu kad u zadnjoj minuti sudija nije dosudio penal za juve.
Prikaži sve komentare (732)