Komentari (732)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tri yebene godine zaredom im štimaju titulu.fuj
@nedimhodzic Haj ne seri. PSG, Juve...
Zaebat ce ih Liverpool sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Pod hitno prestati trošiti vrijeme na ovu smijuriju od Lige prvaka u privatnom vlasništvu Reala iz Madrida i trebaju im dati pehar odmah nakon izvlačenja grupa. Smiješno.
Sugav prolaz do bola!
KRALJEVSKI KLUB I OVE GODINE OSVAJA LIGU PRVAKA, TREĆA ZAREDOM. KAKAV JUVENTUS NASPRAM REALA KAO MAINZ NASPRAM BAYERNA
CIGANIIIIIII
Da li ste primjetili kako je Ronaldo gotov zaplako kad primise 3 gol. Padavicar, placipicka, živčo, jedini profesionalac koji ne zna podnijeti poraz i kad je neko bolji da pruzi ruku. U Torinu dobi aplauz i trebo je u znak postovanja ponasat se bolje u ovoj utakmici. Fudbaler jesi al si IDIOT!
Ni jedni ni drugi nisu zasluzili prolaz prije produzetaka, sudija je pokvario ovo prelijepo vece
Kakvo namještanje da real prođe ovo je smješno kad je nešto ovako moguće u ligi prvaka, šta li je tek moguće u našoj lizi ili rang lige slican našoj.
"Lizi"- pravopis ti je na nivou
Preglupo je da se ovakva utakmica odlucuje sumnjivim penalom u zadnjoj minuti.
Bruqa i sramotha
sramno za "veliki" Real da prolaze dalje pomocu sumljivog penala i to u sudijskoj nadoknadi, kada to nisu uspjeli u regularnom vremenu. Najrealniji bi bili penali nakon produzetaka, pa ko prodje-prodje, ovako bruka i ljaga na sve.
Kaze Buffon nezasluzeno Nezasluzeno je i on osvajao talijanske lige godinama, pa mu je sve doslo na naplatu u lp i onog trena kada je bio bacen u seriu B. Ko o cemu, kurva o postenju!
Čak je i klix promijenio mišljenje nakon pregleda snimaka, nije nepostojeći penal, nego samo penal nakon prekršaja. Ovdje su samo navijali Barce i Juventusa i mrzitelji Reala protiv penala iako je bio prekršaj a pravila kažu da se svaki prekršaj mora svirati. Neke sudije su izjavili da je prekršaj postojao al da nije trebao svirati penal!?!? WTF!!!
Da ti budem iskren imao sam simpatije prema Realu do sad...ali toliko bacanja, toliki pritisak na suca od samog pocetka kao da je svaki prekrsaj odmah za karton, jedno 3-4x su pali u sesnaestercu i odmah ono gestikuliranje prema sucu i cudjenje sta nema penala i onda u 92min sudac popustio iako je mozda i bilo kontakta, ali takvih je bilo 100 tokom tekme i ono se ne sudi
@mrAdil Dobio je žuti karton..
CIGANI... Penal ne bi svirao u obrnutoj situaciji, al mora Real proci vece pare daju UEFI od tv prava, sponzora. A cirkuzant od ronalda koji cijelu utakmicu pada ko da boluje od parkinsove bolesti nikad nece biti ni do koljena Messiju. Džaba akrobacije i ostalo. Sudija je trebao dozvoliti da odigraju još pola sata kao čovjek, jer vratiti se protiv reala u Madridu mogu samo hrabri i veliki.
a messi i ronaldo nisu ni do clanaka dzeki
Uk.akio sudija i sport i sve. Sramota za FIFU i UEFU sa ovakim presudama uništavate sport i zdravu konkurenciju u sportu. Daj uvedite nešto da se ovake stvari ne mogu dešavati radi sporta. Širom svijeta na 100 miliona samo djece gledalo je da se uspijeti može i mimo trud ai rada. Fuj i fuj sudijama fife. Roditeljska pažnja od sada za utakmice lige prvaka postali ste bezobrazni.
Yebes Real klub za Arape. Sklonili krst sa Grba...he duse prodane
Ne znam...vruce glave sam sinoc pomislio kakav idiot od sudije ovako svirati u zadnjoj minuti. Ali covjek ga gurne s ledja,zakaci ga i nogom,ne uspije doci do lopte, i to sve u situaciji gdje je ovaj u 100postotnoj sansi...realno je penal. Samo je pitanje koliko je penal i da li ga trebas svirati u takvim trenucima-to je ono neko ljudsko glediste. Buffonu je trebao dati samo zuti iako ne znamo sta mu je rekao, pa ne mozemo tu biti pametni.
Interesantno mi je i to da niko od analiticara nije dao valjan razlog zasto nije penal, a Buffon poslije utakmice ne govori da nije penal, nego da nije trebao svirati da ne bi unistio trud ekipe. Dvije ekipe kojima se uvijek silji, udare jedna na drugu i onda mora biti nezadovoljan onaj ko izgubi.
@bla-bla-profil --- ono je bilo cisto igranje na loptu i u kntaktu realov igrac je pao. Koliko puta se desilo na sredini terena gdje je faul ali se igralo na loptu, juventusov igrac je dotakao loptu jer je kasnije promjenila pravac i kasnije je dotakao igraca reala, ali i da je iole sumljivo, sudija nije trebao da dosudi penal jer real nije izgubio jos, bili su tu produzeci, a sad jos nesto, ista stvar se desila i u torinu kad u zadnjoj minuti sudija nije dosudio penal za juve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)