lik nije los, ali nije on za tu funkciju, prije svega sto on niti moze niti zna da se bori sa kocnicarima BIH ...snsd i hdz... to kod bosnjaka moze samo neko iz sda,sbb, Sdp sa denisom .... samo jake stranke... vidim komentare na Djaferovica, ali lik jeste pametan i poznavalac Ustava i drz.uredjenja i nece sa njim lako mlatiti slamu dodik i covic ako prodju, samo je sda u moralnom rasulu i imajunlose savjetnike, bakir je zbog njih dobro Spinovan..
fahro je njihov covjek svakako koal.partner za novu vlast... denis je najbolja opcija i jos gradjanska ali je peoblem SDP i niksic i zlaja, koji sa svima upravljaju, ta politika je digla dodika, i teajo denis da se tome suprostavi... kod nas u BIH clanov.predsj, politicari uopce ne odgovarju Narodu..Puku, nego strankama i Velikim vodjama...
Ne shvatas nista jel da? Kocnicari BiH? Pitas li se zasto? Moras protivnicima dati nesto kako bi oni bili zadovoljni, proslo je vrijeme okupacije i kolonizma. Dogovor je jedino rjesenje a dogovora nema ako nema kompromisa i to je to. Pametnog covjeka ce svi slijediti, budalu nece niko, a uz duzno postovanje kandidat SDA je totalni promasaj, vidjeces i sam to.
Prikaži sve komentare (667)