Komentari (667)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi ti bilo da si se kao ekspert aktivirao u nekoj većoj opozicionoj stranci, da zajedno rušimo režim. Sam sigurno ništa dobro nećeš napraviti za ovaj narod!
Doticni gospodin bi trebao da zna da nezavisni kandidati tesko mogu parirati predsjednicima partija. Bilo je i prije nezavisnih pa su prosli duplo gore kao sto ce i on proci.
Dobro. Nije nam dobar covjek koji se afirmisao i dokazao na najvecem i najmocnijem trzistu na svijetu a dobri su nam paraziti-uhljebi koji su na budzetu zadnjih 15 godina a nista bogzna nisu korisno uradili.. Pametan smo mi narod. Zato i jesmo ovdje gdje jesmo.
Da. To je taj naš sindrom
Ja sam BOSANAC, ne BOSNJAK. Ne turajte mi vjeru pod nos.
Ti si debil koji ne zna elementarne stvari o samom sebi, to što si devijantna licnost i mislis da nekom cinis kompromis i mislis da ce te sa manjim pritiskom drzati u raljama to je iskljucivo samo tvoj problem.
Ovi dezerteri su mi najbolji u pametovanju
Dobar je Bakir ratnik bio, culo se za njega, isto k'o i Zvizdic a tek Radoncic i Becirovic...
KO NE VOLI DODIK MILA,MRŠAVA MU KRMAD BILA!
Fahro je pobjednik.
Fahro je pobjednik. U čemu to ?
moj MIrso...
prof. Mirsad Hadžikadić je još od početka rata je bio aktivni lobista za domovinu, donator Armije BiH, kao intelektualac pomagao unesrećenim i protjeranim Bošnjacima. Osnivač je i prvi predsjednik Savjetodavnog vijeća za Bosnu i Hercegovinu, jedan od osnivača Bosanskkohercegovačko američke akademije nauka i umjetnosti, bio je predsjednik Sabora IZ Bošnjaka Sjeverne Amerike .....
lik nije los, ali nije on za tu funkciju, prije svega sto on niti moze niti zna da se bori sa kocnicarima BIH ...snsd i hdz... to kod bosnjaka moze samo neko iz sda,sbb, Sdp sa denisom .... samo jake stranke... vidim komentare na Djaferovica, ali lik jeste pametan i poznavalac Ustava i drz.uredjenja i nece sa njim lako mlatiti slamu dodik i covic ako prodju, samo je sda u moralnom rasulu i imajunlose savjetnike, bakir je zbog njih dobro Spinovan..
fahro je njihov covjek svakako koal.partner za novu vlast... denis je najbolja opcija i jos gradjanska ali je peoblem SDP i niksic i zlaja, koji sa svima upravljaju, ta politika je digla dodika, i teajo denis da se tome suprostavi... kod nas u BIH clanov.predsj, politicari uopce ne odgovarju Narodu..Puku, nego strankama i Velikim vodjama...
Ne shvatas nista jel da? Kocnicari BiH? Pitas li se zasto? Moras protivnicima dati nesto kako bi oni bili zadovoljni, proslo je vrijeme okupacije i kolonizma. Dogovor je jedino rjesenje a dogovora nema ako nema kompromisa i to je to. Pametnog covjeka ce svi slijediti, budalu nece niko, a uz duzno postovanje kandidat SDA je totalni promasaj, vidjeces i sam to.
E moj Mirsade ocigledno ne znas gdje si dosao. Vrati se tamo i uzivaj u svom komforu, nikakve vajde od tebe.
SDA nema sanse ove godine, mislim da je Radoncic broj jedan sad
u tvom srcu možda ali u oktobru da Bog da
U čemu je Radončić broj jedan?
Mislim da ove izbore najvece sanse ima Radoncic
E moj Hadzikadicu, ti isti privatnici bi da im radnici rade za 500-600 KM, od jutra do sutra...e pa ja bih prije otisao na kazan u javnu kuhinju nego na posao kod takvih "poduzetnika". I treba raja da odlazi...neka propadnu svi, kada nisu imali sluha za radnike.
Rano je reći, ali ovajHadžikadić nije loš. Bilo bi lijepo imati pismenog čovjeka u Predsjedništvu. I istjerati dinastiju Izetbegović i njihove jatake iz one zgrade.
🍀SBB DO KRAJA!🍀
Čuj Fahro? Pa on na Prokletijama kozama može glumiti člana Predsjedništva.
SDA_SBB Koalicija
🍀SBB DO KRAJA!🍀
SDA_SBB Koalicija