Jesu mali balavci nezahvalni. Daje mu posao samo da kontrolira i dobije 800 KM i još se odmah poslije fakulteta zaposli i ono najvažnije dnevno dođe dva-tri časa i doviđenja.
Ko se zaposlio posteno (haha) treba da bude nezadovoljan. Uzmimo npr eto asistenta sa Medicinskog ili Stomatoloskog fakulteta. Bio je najbolji student, najjaci prosjek, od knjiga ocoravio. Imao je vjerovatno i dodatnih aktivnosti. Onda dodje za 8 stoja pod klasicnog univ.prof.balcanicusa koji ga zatrpa svim i svacim: pored toga sto drzi vjezbe, drzi i predavanja, priprema ispite, ispravlja ispite, ispituje studente, sprema profi prezentacije
@vodenicar2 a narodu bace kosku o tome kako nece diskriminisati babine sinove. Pa kao da ce se babini sinovi i gurati na ova mjesta. Ali hajde ti to objasni polupismenim debilima koji cine ogromnu vecinu na klixu koji evo 90% komentara raspravljaju o tome kako je zaposljavanje babinih sinova nepravedno itd. I sutra ce im isti ovaj Skrijelj ili neko slican izaci i reci kako je zaposlen beznacajan broj sinova profesora, ministara itd. I oni ce mu aplaudirati. A da je plata 800 KM niko ni upratio.
Prikaži sve komentare (95)