Sta je balije, jesu li vam i za ovo krivi Srbi i Hrvati, mamu vam talibansku? Sve dok ne shvatite da ste vi glavni razlog zbog kojeg smo zadnji u Evropi u svemu, jer kao najbrojniji narod snosite i najvecu odgovornost za stanje u drzavi, druge narode preglasavate i birate im predstavnike a ne oni vama, necemo ici naprijed. Mi smo taoci vaseg divljackog nataliteta i vase gluposti.
Pogledajte kako izgleda zemlja u kojoj su Hrvati vecina, odavno u EU, imaju plate i penzije koje vi mozete samo sanjati. Kako ona u kojoj su Srbi vecina, grabe prema EU i u svemu bolja i funkcionalnija od BiH. A kako izgleda zemlja u kojoj su balije vecina, zadnja u Evropi u svemu, tezi da bude zadnja i u svijetu naseljavanjem svoje "napredne" arapske brace. Pametnom dosta.
Idu jer imaju veca ocekivanja od zivota,od vas koji se bavite pukim prezivljavanjem.Imaju pasos EU i krecu se po njoj kao vi po BiH,ne tretiraju ih na granici kao potencijalne teroriste sa bh pasosem.Idu u teatar,na operu,balet,u muzeje,u Klovicevim dvorima su izlagali djela Pikasa,Klimta,Karavadja sto mozes samo sanjati u Sarajevu;zive urbano.Kad si ti zadnji put bio u teatru,muzeju itd,nemas ni za kifle a kamoli za to.Pro.plata im je 900€,sta bi dao da je imas,bijedo koja rovi po hajfisu.
Prikaži sve komentare (72)