Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pljunuti Edo Maajka.
On radi u stranoj nevladinoj organizaciji.
E moj Armani, nes se hljeba najest od teatra
Ja konu proglasim najboljom ribom al umociti ne da.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ovaj odmah hoce za ministra kulture xD . Prvo uhvatis volontirati nesto ozbiljno . Kasnije udjes u komisiju ko ova djevojka . Od tamburanja rock on roll nema hljeba.
Sta je balije, jesu li vam i za ovo krivi Srbi i Hrvati, mamu vam talibansku? Sve dok ne shvatite da ste vi glavni razlog zbog kojeg smo zadnji u Evropi u svemu, jer kao najbrojniji narod snosite i najvecu odgovornost za stanje u drzavi, druge narode preglasavate i birate im predstavnike a ne oni vama, necemo ici naprijed. Mi smo taoci vaseg divljackog nataliteta i vase gluposti.
Pogledajte kako izgleda zemlja u kojoj su Hrvati vecina, odavno u EU, imaju plate i penzije koje vi mozete samo sanjati. Kako ona u kojoj su Srbi vecina, grabe prema EU i u svemu bolja i funkcionalnija od BiH. A kako izgleda zemlja u kojoj su balije vecina, zadnja u Evropi u svemu, tezi da bude zadnja i u svijetu naseljavanjem svoje "napredne" arapske brace. Pametnom dosta.
Idu jer imaju veca ocekivanja od zivota,od vas koji se bavite pukim prezivljavanjem.Imaju pasos EU i krecu se po njoj kao vi po BiH,ne tretiraju ih na granici kao potencijalne teroriste sa bh pasosem.Idu u teatar,na operu,balet,u muzeje,u Klovicevim dvorima su izlagali djela Pikasa,Klimta,Karavadja sto mozes samo sanjati u Sarajevu;zive urbano.Kad si ti zadnji put bio u teatru,muzeju itd,nemas ni za kifle a kamoli za to.Pro.plata im je 900€,sta bi dao da je imas,bijedo koja rovi po hajfisu.
Sami cemo se unistiti
armane sex droga RNR mani se bagre
nema veze, cim si dobio clanak na klixu dobit ces posao uskoro, tako je prije par godina neki tip kao htio da proda diplomu,izaslo to na klixu i par dana kasnije dobio posao.
Ovo se desilo kod nas? Ma nije moguce! Hahahahahahahahahahaha..... "Suze mi teku od smijeha... Ako prestanem da se smijem ostace samo suze!"
Zasto biti iznenadjen moj prijatelju? Takva je slika ove "drzave" vec odavno. Uzaludno je pisati "da je otici odavde", poduzmi nesto konkretno i odlazi ako si vec tog misljenja.
Jarane moj nisi ti SDA kadar
Armani Beštijo treba ti ESDEA karta i vrata su ti širom otvorena
sta reci, koju poruku posrati......
@AndricIvan I migranti bježe odavde!