Ma mogu vam navesti jos 888 obrnutih primjera. Nitko vam više ne valja od BiH Hrvata, Bošnjaci. Možda bi se jednom za promjenu trebali i sami pogledati u ogledalo. Nije ogledalo krivo što je ružna slika u koju gledate. . Primjer: kada jedan čovjek kao što je Miljenko Jergović, jedan od najpoznatih živucih hrvatskih književnika, novinar i publicist, prevoden na čak dvadesetak jezika, inače deklarisani bosanac napiše ovo, , e onda vam ne valja više Bošnjaci ni on.
Bosna i Hercegovina nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska, nego je i srpska, i hrvatska, i muslimanska. Tako je rečeno na današnji dan prije sedamdeset i pet godina, U tim je riječima temelj nove bosanske državnosti, te osnovni razlog zbog kojeg partizani kao ratni pobjednici nisu Bosnu i Hercegovinu podijelili između susjeda, nego su je uvažili kao zasebnu, ravnopravnu državotvornu cjelinu unutar Jugoslavije.
Cjelinu koju cjelinom čine njezini Srbi, Hrvati i Muslimani (Bošnjaci). Tako je to bilo i ostalo do prije neki dan. A onda su bošnjački nacionalisti vjerske ili građanske inspiracije, slijedeći logiku koja je prethodno već uspostavljena u Republici Srpskoj, rekli da Federacija Bosne i Hercegovine nije i srpska, i hrvatska, nego je bošnjačka i bosanska, tobož građanska, pa još ostavljena Redžepu Erdoganu u amanet.
Prikaži sve komentare (578)