Poštovanje, Iskreno se nadam da nećete izbrisati moj komentar, jer vjerovatno ne odgovara uredničkoj politici Vašeg portala. Pišem Vam kao trudnica u 33. sedmici trudnoće, koja je prošle sedmice odlučila da će se poroditi u Vojnoj bolnici budući da ulaskom u 36. sedmicu u bolnici Jezero više ne rade CTG nego se isti radi u Zavodu, dok u Vojnoj bolnici baš kroz taj CTG trudnice imaju priliku da se upoznaju sa bolnicom, doktorima itd.
Ovu odluku sam donjela u savjetu sa svojom doktoricom koja mi vodi trudnoću od početka, koja je vrlo detaljna i posvećena svome poslu. Moje pitanje je sljedeće kome ja da vjerujem stručnoj doktorici sa 20 godina iskustva, koja me je savjetovala da od 36. sedmice nastavim voditi trudnoću u Vojnoj bolnici ili novinaru čiji je ego povrijeđen jer mu direktor institucije nije dao intervju.
@AldijanaZ vjerujes svom instinktu. A moj ti je savjet da ovakve stvari ne citas...ne razmisljas negativno...uzmes knjige..citas knjige...zaobilazis internet dok sve ne bude gotovo ;) sretno❤️
Prikaži sve komentare (217)