Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta veli...mala pozovi mup...cim sef sekretaricu zove mala...znaci da je sekretarica primila kljuc u bravu...
@yeba.mene.drzava Mislis saraf u maticu...
@A_Qmega ovo su sve SDA repovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve dok mi lijecimo djecu SMS porukama, za nas nema nade...
@ann26 a za paradu ima miliona. Mogli se svi bolesni izlijeciti koliko nasa vlada KS izdvoji za paradu.
@ann26, zdravstvo nam je teška katastrofa. Sve je propalo u ovoj zemlji zahvaljujući SDA.
Sramotno je sve ovo i svi nasi doktori i doktorice,koji aman zaman strajkuju,ne znam ni sama na osnovu cega..jer niti sta rade i kad im dodjes najradije bi te oni sami ubili,samo da te ne gledaju...
Zlatko je bio kandidat za načelnika opštine na izborima 2012 , ispred SBB-a .
iz licnog iskustva govorim. nema veceg smeca u sarajevu od radnika na odjelu porodilista opce bolnice. fujj. mogao sam i bez zene i bez sina ostati da licno nisam reagovao i zaprijetio
Sramno! I opet im moras nositi, davati davati
Jezivo je da Opća bolnica ima dva pedijatra... odljev mozgova u punom sjaju!!! Zaista tuzno.
Svu bandu smjeniti i nedopustiti da ikad rade u zdravstvu. Kravic, Klimenta.... sve go lopov a vamo ko fol neki strucnjaci.
Može li neko ko nije na sda sisi napisati jel ovo istina?
@Exigne vjerovatno jeste jer se ne bi ni klix usudio toliko "slagati" jer je ovo ozbiljna tematika al interpretacija... sta drugo da mislis kad klix pise "Vladajuće stranke u Kantonu Sarajevo do danas se nisu oglasile o dešavanjima u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš". Razlog je jednostavan, direktor ove bolnice Zlatko Kravić istaknuti je funkcioner SBB-a, a SBB zajedno s NiP-om, SDP-om, DF-om, Našom strankom i NBL-om čini vlast u Kantonu Sarajevo."
Bila pacijent u ovoj bolnici vise puta i stvarno osjecam potrebu da kazem da sam svaki put imala uslugu na najvisem nivou i od doktora i od sestara, ne bi me moja mati bolje njegovala i bez dinara bilo kome.Cistoca na svakom nivou. Ovo sto se desilo treba ispitati nije ok eventualno zbog jednog dr pljuvati po cijeloj bolnici! A o Kosevu ne bih ni rijeci, ne daj Boze nikome! Toliko.
Zasto ne daj Boze nikome? I ti imala šemu u opcoj pa ti titrali, e tako su i meni na KCUS-u, kazu nema dzabe ni u stare babe i ne pricaj suplje price, a sve smo to mi krivi, doktoru koji ima 4000 platu kaze ponesi bar bombonjeru, pa mu i i ovaj rudar nosi bombonjeru od 20km, a djetetu kuci kupuje euroblok od pola marke, ma treba ovo sve raz*ebati i onda opet ispocetka,od vrha do dna!!!
@krasiva providno, ne seri!
A je li ikom naumpalo da bebe mogu umrijeti od prve vakcine. To oni zovu SIDS (sindrom iznenadne dojenacke smrti) a to je ustvari odlična prilika da se sakrije smrtno dejstvo vakcine koju novorođenče primi odmah po porodu.
@Lopuža bravo vidis to moze bit jedan od vodecih razloga. Davno je ustanovljeno da bebe nerezive prvu vakcinu. A ovi sto ti pucaju minuse, to.su slijepci koji sliede tokove propisane. Mozak u Alfa rezimu
ma novinari odroni, kao i zaposleno osoblje jos gori .. smeta im neko i onda ga karindjaju davanjem dezinf.medijima a mediji ko mediji, libo ih taki, opletu
SDA SIGURNA BIH ☝️💚
@IIBCAAII tako je! daj vreću zlata za bakira
Meni je vazda najveća glupost bila kad žena hoće da se dole porađa, jer kao ako bude komplikacija voze ih na Koševo... pa šta će vam onda porođajna sala ikako
zato sto su kompleksaši ...imaju kljuc hahahhahahaha presmjesni su
Muka mi kad ovo citam...
Meni nije jasno ko još ide tu da se porađa pored Jezera
Poštovanje, Iskreno se nadam da nećete izbrisati moj komentar, jer vjerovatno ne odgovara uredničkoj politici Vašeg portala. Pišem Vam kao trudnica u 33. sedmici trudnoće, koja je prošle sedmice odlučila da će se poroditi u Vojnoj bolnici budući da ulaskom u 36. sedmicu u bolnici Jezero više ne rade CTG nego se isti radi u Zavodu, dok u Vojnoj bolnici baš kroz taj CTG trudnice imaju priliku da se upoznaju sa bolnicom, doktorima itd.
Ovu odluku sam donjela u savjetu sa svojom doktoricom koja mi vodi trudnoću od početka, koja je vrlo detaljna i posvećena svome poslu. Moje pitanje je sljedeće kome ja da vjerujem stručnoj doktorici sa 20 godina iskustva, koja me je savjetovala da od 36. sedmice nastavim voditi trudnoću u Vojnoj bolnici ili novinaru čiji je ego povrijeđen jer mu direktor institucije nije dao intervju.
Nemojte se uznemiravati sto je najvažnije. Slijedite vlastite odluke. I ako se nešto dešavalo, sada je pod dodatnom pažnjom. Nije sve crno, možemo vjerovati i gradu i ljudima. Sretno da Vam bude.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)