Nas vile nosaju, majke mi. Njega ni na Jagomir nebi primili. Jadan li je onaj narod a i mi s njima , sto glasaju za stranku iz koje on dolazi.
NAMA JE SIMPATICNO gledati kako Klix, SDP/NS/NiP funkcioneri, clanovi i kvazi botovi pjene, bale, lazu, izmisljaju, potvaraju na sve one koji se veoma uspjesno i dano-nocno bore sa pandemijom Corona virusa, a oni iz toplih stanova smisljaju i provode agresivnu kampanju za lokalne izbore, samo kako bi dobili koji glas od gradjana. To svi gradjani i potencijalni glasaci vide i nece sigurno glasati za te ublehase, koji i ne pokusavaju da spase gradjane od Corone. Puna podrska Fadilu Novalicu.
Bravo Fadile Novalicu, ti odlicno obavljas svoj posao u ovako teskoj i neizvjesnoj situaciji, te pokusavas cak i pomocu domacih strucnjaka da obezbjedis i da proizvedu nase sopstvene respiratore. To je veliki i najvazniji usphjeh do sada, a nisi kao SDP/NS/NIP funkcioneri i clanovi krenuao da radis samo za stranku. SDP/NS/NiP clanovi i funkcioneri provode agresivnu predizbornu kampanju za naredne izbore, ne misle o gradjanima a ti Fadile radis za sve gradjane u ovako teskoj i opasnoj situaciji
Prikaži sve komentare (368)