Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguće da ovaj mongoloid obavlja ovako važan posao i za to prima platu!?? Uz to nam se još i smije u lice! Šta je sa nama!??
Al pade frajer od šege
live prenos sam gledala,pišnula od smijeha😁jbo li on sebe koji je kloc😁😁
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nas vile nosaju, majke mi. Njega ni na Jagomir nebi primili. Jadan li je onaj narod a i mi s njima , sto glasaju za stranku iz koje on dolazi.
Mrs!!!
Na zalost, Klix se direktno stavio u sluzbu SDP/NS/NiP i poceli su agresivno provoditi predizbirnu kampanju za opcinske izbore u korist tih opozicionih stranaka. To rade cak i po cijenu licemjernog napadanja svih onih predstsvnika vlasti koji se dano-nocno bore protiv pandemije, samo nebi li im nasli neki propust. Cak i to u vezi stavljanja maske politiziraju i pokusavaju predstaviti kao neki nedostatak. Gradjani vide da Fadil odlicno donosi naredbe, preporuke i mjere u borbi protiv pandemije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ove maske postale kao modni detalj....jako odgovorno pristupanje ovog klauna
Sve brate neki BISERI iz SDA.....
Kakva je furka nositi masku ispod brade ???
Dobro se dobrim vraća, to smo svi zaboravili. Ne uživajte u ponižavanju i omalovažavanju drugih.
Pa šta čovijek se zbunio , čemu tolika buka . Koliko se puta predsjednik SAD osramotio i zbunio pa nikom ništa . Ovaj klix namjero provocira sviju ko nije iz sdp ,Ns ,Np itd
Boze sacuvaj nas i sakloni
Ako je on Inzinjer, onda je svaki komentar suvisan.
To majstore..Malo humora hvala
Oplakah!
Automatic NAMA JE SIMPATICNO gledati kako Klix, SDP/NS/NiP funkcioneri, clanovi i kvazi botovi pjene, bale, lazu, izmisljaju, potvaraju na sve one koji se veoma uspjesno i dano-nocno bore sa pandemijom Corona virusa, a oni iz toplih stanova smisljaju i provode agresivnu kampanju za lokalne izbore, samo kako bi dobili koji glas od gradjana. To svi gradjani i potencijalni glasaci vide i nece sigurno glasati za te ublehase, koji i ne pokusavaju da spase gradjane od Corone. Podrska Fadilu.
Ahahahz
Ma bjezi ba Fadile u....
A zasto on veze masku uopste?
E ovakvi nas upropastiše, pa mozga grama nema da upotrijebi a kamoli koju funkciju ima...
Neuspjeli abortus.