Da li je moguće da ovaj mongoloid obavlja ovako važan posao i za to prima platu!?? Uz to nam se još i smije u lice! Šta je sa nama!??
Cak i u ovako teskoj i opasnoj situaciji uzrokovanoj pojavom Coronavirusa SDP/NS/NiP funkcioneri, clanovi i botovi, umjesto da rade i bore se za spasavanje zivota gradjana oni provode agresivnu predizbornu kampanju, lazuci i izmisljajuci. Njima je vaznije da dobiju koji glas na izborima, vec da se spase zivoti ugrozenih gradjana. Gradjani, Bosnjaci imajte ovo na umu da su ti izdajnici SDP/NS/NiP kad vam je najteze mislili su samo na dobijanje glasova, a nisu marili za zivote vas gradjana.
Na zalost, Klix se direktno stavio u sluzbu SDP/NS/NiP i poceli su agresivno provoditi predizbirnu kampanju za opcinske izbore u korist tih opozicionih stranaka. To rade cak i po cijenu licemjernog napadanja svih onih predstsvnika vlasti koji se dano-nocno bore protiv pandemije, samo nebi li im nasli neki propust. Cak i to u vezi stavljanja maske politiziraju i pokusavaju predstaviti kao neki nedostatak. Gradjani vide da Fadil odlicno donosi naredbe, preporuke i mjere u borbi protiv pandemije.
Prikaži sve komentare (368)