Čim traže dodatno opterećenje budžeta bez ijednog primjera kako da se to pokrije uštedama znači da nemaju namjeru da uhljebe poput sebe i svojih poltrona uopšte dodirnu. Opterećenje budžeta bez rezova u administraciji znači stvaranje potrebe da se budžet poveća, a to znači nove namete tako da vam je plata veća, ali i računi. Isti su kao i SDA sa mazanjem očiju, demagozi koje u oktobru zajedno sa zelenim trebamo očistiti sa scene.
Izbor Nermina Nikšića za predsjedavajućeg Komisije za nadzor nad OSA-om BiH, glasovima SNSD-a, predstavlja prvorazredni politički skandal i na najbolji način pokazuje da se SDP pretvorio u instrument antidržavnih politika. Obrazloženje Milorada Dodika da je Nikšića stavio na čelo ove komisije kako bi za račun RS-a "ubacivao razne klipove" u rad OSA-e predstavlja nesumnjiv dokaz toga da je Nermin Nikšić pod kontrolom Dodika i u službi njegove antidržavne politike.
Pogodite zašto su tražili smanjenje cijene struje, a preskočili smanjenje grijanja koje u avgustu plaćamo kao da je januar? Zato jer gospoda drže Toplane trenutno koje im trebaju za uhljebljene omladinaca. U oktobru samo glasati za one koji su iskusili vaš život, rad u realnom sektoru i koji su primarno njime izdržavali ili i sada izdržavaju kuću. Dosta je ublehaša, krimosa, demagoga i aktivista koji bi hljeba bez motike.
Prikaži sve komentare (198)