@seoskavaralicaFADILi : bujrum, cekam te, ja bas volim samaratti te komunjare iz Tuzle, znaju oni kakve su batinee dobili u seheru, samo sto si ti mis i ne smijes dalje od Ilijasa doci. Mi vas ocekujemo i ne bojimo se nikoga od vas, samo se Boga mi bojimo i nikoga vise. SDA ce vas opet poderati u Novembru, pa ces onda posle 6 mjeseci bolovati i zaliti, te lagati kao fol da su glasovi pokradeni, a koji realno nikada ni ne dobijete od Bosnjaka. Bujrum, sa zadovoljstvom te cekam.
@RepublikaBiH2 A znači bojiš se boga i musliman si. OK. A pri tome si za SDA. OK. Bi li mi mogao onda protumačiti 159. ajet sure "Stoka" inače šesta sura u Kur'anu? Eto ako samo to možeš.
@Stranac1 : sura El-An'Am ajet "159. Tebe se ništa ne tiču oni koji su vjeru svoju raskomadali i u stranke se podijelili, Allah će se za njih pobrinuti. On će ih o onome što su radili obavijestiti." Znaci, SDA je prva stranka u Bošnjaka, sve ostale su kasnije nastale, a mnoge i iz same SDA, što znači da se na njih odnosi ovaj ajet, jer su se oni iz SDA stranke odvojili, ali mi ne trebamo da nas se to tiče, Svemogući Allah dž.š. će se za njih pobrinuti.
Prikaži sve komentare (107)