Kako je kazao načelnik općine Centar Nedžad Ajnadžić za Patriju općina je ukupno dala oko 100.000 KM za nabavku sanitetskog vozila, pristupni put prema Građevinskom fakultetu i nabavku 500 višekratnih posteljina. JESU OVA ULAGANJA BILA DA SE SULTANIJA USLIKA, šta je sa građevinskim fakultetom kao izolatorij, pa čak je sultanija i Šefika Pakija provela kroz građevinski i pokazivala mu krevete
@Tebricic, Ured za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo u završnoj je fazi istrage Nedžada Ajnadžića, poznatijeg kao 10% ili tender-efendija. Ured za borbu protiv korupcije KS je trenutno u završnoj fazi prikupljanja dokumentacije od nadležnih u vezi sa javnim nabavkama. Svakako se treba nadati da im virus neće otežati posao i uništiti dio dokumentacije o nabavkama i plaćanju,saznaje Žurnal.
@Tebricic Ti piz.d. ne odustajes od nacelnika Ajnadzica.Vjerujem ja da ti je on bas idol,da ga nocima sanjas i da mu pratis svaki korak.Vjeruj da mu pored takvih neprijatelja,prijatelji nisu ni potrebni i na tome ti hvala.Opcina Centar je prebacila novce i kupila sanitetsko vozilo da pomogne gradania,a KCUS je taj koji je dalje odgovoran za usmjerenje tih novaca i opreme!Pametnom je to dosta-tebi cesto i ne bude!
Prikaži sve komentare (66)