Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je kazao načelnik općine Centar Nedžad Ajnadžić za Patriju općina je ukupno dala oko 100.000 KM za nabavku sanitetskog vozila, pristupni put prema Građevinskom fakultetu i nabavku 500 višekratnih posteljina. JESU OVA ULAGANJA BILA DA SE SULTANIJA USLIKA, šta je sa građevinskim fakultetom kao izolatorij, pa čak je sultanija i Šefika Pakija provela kroz građevinski i pokazivala mu krevete
@Tebricic, Ured za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo u završnoj je fazi istrage Nedžada Ajnadžića, poznatijeg kao 10% ili tender-efendija. Ured za borbu protiv korupcije KS je trenutno u završnoj fazi prikupljanja dokumentacije od nadležnih u vezi sa javnim nabavkama. Svakako se treba nadati da im virus neće otežati posao i uništiti dio dokumentacije o nabavkama i plaćanju,saznaje Žurnal.
@Tebricic Ti piz.d. ne odustajes od nacelnika Ajnadzica.Vjerujem ja da ti je on bas idol,da ga nocima sanjas i da mu pratis svaki korak.Vjeruj da mu pored takvih neprijatelja,prijatelji nisu ni potrebni i na tome ti hvala.Opcina Centar je prebacila novce i kupila sanitetsko vozilo da pomogne gradania,a KCUS je taj koji je dalje odgovoran za usmjerenje tih novaca i opreme!Pametnom je to dosta-tebi cesto i ne bude!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od izolatorija na KCUS-u , napravljen je privatni apartman - 4 sobe gospoje SebiJe👿
Treba od dode šator kupiti
Sta ce bit sa studentskim domovima, primaju li studentskim ili ne
Ja stvarno znam da sad mozda ovo zvuci bezobrazno ali ja vise ne smijem ni sa ljubavnikom da se vidjam ...
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
narod pere ruke a oni milione sta je sa gradjevinom svakako ste ljude sa gradjevine na biro poslali
U PM treba sve poslati! 3000 radi u klinickom a pitaju ko ce raditi! Klinicki je zatvoren i lezihljebovice koji nista ne radi treba mobilisati i natjerati da rade! Ako nece, knjizica i niganu gu..cu! Banda
Izolatorij Ima a ko ce raditi u njemu ne zna se......bem ti vlast
Jel moguce da smo ovoliko glupi
@fbUser1594883913 jeste
Sssebija i Ajnadzic se slikali u građevini, dobili donacije, uzeli pare, razmontirali izolatorij u građevini. Kaze sad evo novi izolatorij, nemamo nista, dajte nam donacije ponovo. Sve dok mi ovakve stvari gledamo i okrecemo glavu, ne trebamo se brinuti zbog korone.
EU otvaraj granice molim te 💗💗💗
A studente ko sisa? Nek vas je sram premijeru Nenadicu, ministre Krivicu i u kriznom stabu.
Hoce biti svecano? Presjecanje vrpce i to? Ne bi me cudilo...
Ovu omladinu koja cucla po šiša barovima, koja se grupiše po kaficima itd. smjestiti i naći dodatne kaveze u pionirskoj dolini...