prvi korak koji su napravili je taj...da su na pocetku pandenije poslali staziste medicine kucama...to je isto da u ratu posalju vojsku kucama...ali su zato otvorili nargilane...pa to nije zabiljezano jos nigdje u svijetu...amerika i mnoge drzave su cak i studente medicine mobilisale da pomognu pacijentima...jer i pored korone postoje jos mnoga oboljenja i povrede...
Ne laži, u Regionalnom uredu WHO za Evropu na pres-konferenciji koja je održana u Kopenhagenu, kazano da se sa Cornavirusom posebno dobro nosi Bosna i Hercegovina, Ronite suze SDP/NS/NIP petokolonaši i neprijatelji države BiH koji želite zlo ovom nasem bošnjačkom narodu, radi vaših bolesnih političkih ciljeva i ideja. Ranije su i Ambasadori Amerike, Nelson, Velike britanije Fild i Evropske komisije Satller kazalu da je BiH odlično i na vrijeme donijela sve naredbe, mjere i preporuke.
Bravo za novu Vladu Kantona Sa koja veoma odgovorno radi svoj posao i od samog pocetka svog rada preduzima planske, efikasne i zakonske mjere i radnje, kako bi se ublazila kriza i posljedice Koronavirusa na nase stanovnistvo, ucenike, studente, penzionere, te najmanje nase malisane u vrticima i obdanistima. Bravo Mario Nenadic i Ministri u Vladi, ako tako nastavite raditi bit cete najbolja Vlada Kantona do sada. Najobrazovanija, najkompetentnija i najiskusnija Vlada ste svakako do sada.
Prikaži sve komentare (24)