Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad gora vlada nije vladala !!!
Kada je bio prvi val iznenadili su me kako su brzo reagovali, ali sada KASNITEEE
DržimoOdstojanje, StavimoMasku, mislimo na sebe i svoje sugrađane i tako zaštitimo i sebe i druge. Preduzmimo sve neophodne mjere i radnje da pandemiju Coronavirusa pobijedimo. Pozivam građane da poštuju Vladine naredbe, preporuke i mjere jer je to zakonska obaveza. To je najznačajnija javno-zdravstvena mjera u ovakvoj vrsti epidemija. Postoje tačno utvrđena pravila kako da se ponašamo kako bi zaštitili članove svoje porodice i okruženje u kome živimo, radimo i boravimo.
Bas im dobro stoji ime koje su dobili, vlada petak 13.
Na vrh glave mi je trideset uhljeba koji nista ne rade, a mi gradjani ih olacamo za nerad, promociju, politikanstvo i palamudjenje. Sve ih poskidati, pocev od sda i konakovica.
Mogli su vala sačekat do proljeća bas su požurili sve na vrat na nos 😀😀😀😀😀😀
Slutim da ćemo akoBogda preživjeti ovu zdravstvenu i ekonomsku katastrofu i shvatiti da od vas političara, kvazi stručnjaka, poltrona, nemamo nikakvu korist osim što nam kradete novac, pa vas jednog lijepog dana sve pošutati s noge na nogu
Moramo biti spremni da ce i u BiH da se pojavi veci broj slucajeva obolijevanja od Coronavirusa, to je neminovnost u svim drzavama u svijetu, jer posebno u BiH i Sarajevo dolazi veliki broj gradjana iz inostranstva i iz zemalja koje su sada u zaristu pandemije. Bitno je da se pridrzavamo svih naredbi, mjera i preporuka nadleznih drzavnih organa, kako bi se sprijecilo masovno obolijevanje od Corine. Vlada FBiH je odlicno reagovala na ovu pandemiju i omogucit ce dodatna finansijska sredstva.
Jos malo i noga!
prvi korak koji su napravili je taj...da su na pocetku pandenije poslali staziste medicine kucama...to je isto da u ratu posalju vojsku kucama...ali su zato otvorili nargilane...pa to nije zabiljezano jos nigdje u svijetu...amerika i mnoge drzave su cak i studente medicine mobilisale da pomognu pacijentima...jer i pored korone postoje jos mnoga oboljenja i povrede...
Ne laži, u Regionalnom uredu WHO za Evropu na pres-konferenciji koja je održana u Kopenhagenu, kazano da se sa Cornavirusom posebno dobro nosi Bosna i Hercegovina, Ronite suze SDP/NS/NIP petokolonaši i neprijatelji države BiH koji želite zlo ovom nasem bošnjačkom narodu, radi vaših bolesnih političkih ciljeva i ideja. Ranije su i Ambasadori Amerike, Nelson, Velike britanije Fild i Evropske komisije Satller kazalu da je BiH odlično i na vrijeme donijela sve naredbe, mjere i preporuke.