Ja razumijem Dritana Abazovica koji kaze da je Milo Djukanovic kriminalac. Medjutim Crna Gora sada ima dvije mogucnosti ili kriminalac Djukanovic ili velikosrpska genocidna fasisticka vlast kojom SPC upravlja iz sjene. Nadam se da ce Dritan sa Bosnjacima i drugim strankama ipak ostaviti DPS na vlast a Andriju Mandica koji je novi Radovan Karadzic politicki neutralisati. Demokratski front zeli izlazak Crne Gore iz NATO-a i trazi povlacenje priznjavanja nezavisnosti Kosova.
@BosanskiBehar Ma nece, Dritan je novi Rahman Morina i Sejdo Bajramovic, ako mu vec ne ucjenjuju preko brata i sestre koji su u Beogradu. Tip trazi isprike za velikosrpske bandite i zlocince. Eto ide u koaliciju sa Hitlerom jer je Churchill ukrao lizalo. Naivni supljak. Osim toga, dimplomirao u Sarajevu, a Sarajevo je najveci proizvodjac Rahmana Morina i Sejdi Bajramovica. Uspjeli su i sa Dritanom.
gooUser1599047640 - Odlican komentar, slazem se s tobom u potpunosti. Medjutim, nadam se da ce jos Dritan Abazovic o svemu razmisliti, pogledati da nema druge opcije nego sa Bosnjacima i sa Milo Djukanovicem koalirati kako bi se Crna Gora zadrzala na putu NATO-a i evropskih integracija a ne da bude pod ruskom cizmom. Nadam se da ce Dritan razmisliti o svim gradjanima Crne Gore kojima je cilj NATO, Evropska unija, priznanje nezavisnosti Kosova itd.
Prikaži sve komentare (74)