Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dritan Bajramovic trazi isprike sa chetnike. Znas on ce europeizirati Crnu Goru sa Mandicem teroristom i sa Karadzicevim ministrom? Koga ta budala laze. Neka lijepo prizna da je novi Sejdo Bajramovic i Rahman Morina i to je to.
mi vazda seremo kako nam se drugi mjesaju a duša nam nos gurnuti negdje drugo...zato nam je i ovako
Ako ovaj Albanac zeli promjene onda mora iz iger izbacit ovog Medoooojevica i sve njegove istomisljenike ,a to mu je nemuguca misija prema tome za pola godine on je izgubljen (od kud mu pravo da uporedjuje MILA sa nekim Bjeloruskim diktatorom ) NIJE SVE U PARAMA kako zele prestavit MILA kao lopava MILO je OBNOVIO CRNU GORU I STVORIO DRZAVU OD NJE
redakcijo, obratite paznju... BS je rekao da bi podrzao Demokrate, Aleksu Becica, a ne DPS. vec je na vlasti sa DPS sad. treba da promijenite ovu vijest.
Demokrate nijesu Dps vec partija se tako zove ima 9 mandata pojedinacmo vise nego bilo koja u koaliciji zbcg i prestanite vise da favorizujete dps oni moraju da odgovaraju za 30 godina kriminla poz iz cg
Volimo te Dritane!
Najbolje da Bosnjaci osnuju probosanski blok u Crnoj gori.Kad mogu u Hercegovini mogu i u Crnoj gori sta fali.
Dobra ova Bosnjacka stranka u Crnoj Gori. Trebala bi biti Bosnjacka stranka i u BiH da zamijeni sadasnju bosnjacku desnicu koja je slaba, nesposobna, korumpirana itd. Bosnjaci inace ne glasaju za ljevicu i ljevicarske stranke ali su i u desnicarske razocarani. Treba nam pro-bosnjacka pro-bosanska opcija jedinstva da svoju brojnost iskoristimo da uzmemo Federaciju BiH a potom i drzavni nivo a ne kao sada da se Bosnjaci cijepaju na 100 stranaka u BiH
@BosanskiBehar Moze, samo bosnjanska boja je uvijek bila tamno plava, a ne zelena. Zelena je muslimanska boja od SDA.
Ja razumijem Dritana Abazovica koji kaze da je Milo Djukanovic kriminalac. Medjutim Crna Gora sada ima dvije mogucnosti ili kriminalac Djukanovic ili velikosrpska genocidna fasisticka vlast kojom SPC upravlja iz sjene. Nadam se da ce Dritan sa Bosnjacima i drugim strankama ipak ostaviti DPS na vlast a Andriju Mandica koji je novi Radovan Karadzic politicki neutralisati. Demokratski front zeli izlazak Crne Gore iz NATO-a i trazi povlacenje priznjavanja nezavisnosti Kosova.
@BosanskiBehar Ma nece, Dritan je novi Rahman Morina i Sejdo Bajramovic, ako mu vec ne ucjenjuju preko brata i sestre koji su u Beogradu. Tip trazi isprike za velikosrpske bandite i zlocince. Eto ide u koaliciju sa Hitlerom jer je Churchill ukrao lizalo. Naivni supljak. Osim toga, dimplomirao u Sarajevu, a Sarajevo je najveci proizvodjac Rahmana Morina i Sejdi Bajramovica. Uspjeli su i sa Dritanom.
gooUser1599047640 - Odlican komentar, slazem se s tobom u potpunosti. Medjutim, nadam se da ce jos Dritan Abazovic o svemu razmisliti, pogledati da nema druge opcije nego sa Bosnjacima i sa Milo Djukanovicem koalirati kako bi se Crna Gora zadrzala na putu NATO-a i evropskih integracija a ne da bude pod ruskom cizmom. Nadam se da ce Dritan razmisliti o svim gradjanima Crne Gore kojima je cilj NATO, Evropska unija, priznanje nezavisnosti Kosova itd.
https://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1729029
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=05&nav_category=167&nav_id=1729029
Dritan “oslobadja” Crnu Goru od Crnogoraca i predaje je u ruke velikosrbima.
@VenaCava...Zasto bi to radili ,kad je SDA velikosrpska stranka na celu sa Zivkovicem.
Dritan velikosrpski i velikoalbanski dvostruki agent u Crnoj Gori kojem je misija da pomogne cijepanje regiona u korist Albanije i Srbije a na štetu Crne Gore, Bosne, Makedonije.
za ove dritane, sto se u podrsci cetnicima vade na expertsku vladu i demokratiju treba znati da je "expertska vlada" najveca ubleha i neprtijatelj demokratije. Gradjanima ne treba "expertska" no postena vlada, koja da sluzi zemlji i svim gradjana a ne da "expertskim" samozvanjem pokriva svoju vazalnost globalnim ili tudjim centrima moci. Oni sto zemlji i narodu zagovaraju expertsku vladu su njihovi najveci neprijatelji, samo je pitanje da li to rade svjesno ili nesvjesno.
Stati iza Djukanovica onda kad ga i Crnogorci napustaju, ne znam kome koristi ta slijepa odanost? SDP Ranka Krivokapica koji ima dva mandata se jucer otvoreno nudi posrbljeno-albanskoj koaliciji. Da ne govorim o onim najkorumpiranijim iz Djukanoviceve partije koji su vec slavili sa Dritanom Abazovicem, a koji su bili najkorumpiraniji. Prema tome, Bosnjani trebaju cekati i vidjeti ko ce imati vecinu.