Nepamtim bljijedu igru zmajeva,a pogotovo u drigom poluvremenu. Fizicki su ksroz pali u odlucnim minutama i odigrali na nivou tima federalne lige. Velika steta.
Ja uporno pisem, da su ovu reprezentaciju unistila dva smrada Dzeko i Spaha.Koji su otjerali Papeta, koji se nikad vise nece vratiti na klupu Bosne, dok tu ova dva smrada.Pored Papeta, otjerali su i dosta drugih igraca.Dzeko vam je ko Vucic.Ako ima neko ljepsi, zgodniji, pametniji od njega, otjerace ga Dzekina quravela Amra sa beogradskih splavova.Eto pa nek me Klix banuje.
Evo komentara od jednog komentatora sa kojim se slažem u potpunosti!! Ovog Dusana Bajevica, ne mogu ga ni trenerom nazvati, mijenjati pod hitno.. Glavni krivac za poraz, nijedan pametan potez kao trener nije napravio da bi pomogao ekipi.. Izmjena u 83' minuti, ne ubacuje fantastičnog Hodzica, vrhunskog Djurica, vec ubacuje Loncara i Hajradinovica, Hotica, koji hodat ne znaju a ne igrati nogomet.. Visca, igrac koji zabije glavu u pod i ne vidi nista drugo osim trave.. Zalosno.
Prikaži sve komentare (201)