Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Nastasic pogodio sve bi bilo drugacije
@gooUser1584080734 Bajević drag si mi, volim te jer si bio legenda Veleža i Mostara, ali nije ovo za tebe...nisi ni kao trener Crvene Zvezde bio dobar, napustio si stadion jer su ti Delije uzvikavale da napustiš stadion. Predaj mjesto našem Mostarcu Barbarezu. Lp iz Mostara.
Velika je greska sto Robiju nismo dali da zavrsi ciklus, koji je poceo.On nas je realno i odveo u baraz kroz Ligu Naroda.Bajevic je dobar trener, ali je dosao u nezgodnom trenutku, kad je ekipa bila totalno rastimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nepamtim bljijedu igru zmajeva,a pogotovo u drigom poluvremenu. Fizicki su ksroz pali u odlucnim minutama i odigrali na nivou tima federalne lige. Velika steta.
Bila dobra prilika za ulazak u finale baraža I eventualni odlazak na EU. realno, al relano, ovo je prosječna reprezentacija koja nedostatak kvaliteta nije nadomjestila snagom I spremom. Dakle, nemamo ništa. Sj. Irci su nas su sa nedostatkom talenta I znanja ali trče I forsiraju ono šta znaju a mi to nismo pročitali I to je do trenera/selektora. Miralem je klasa, ostali tanko. Sj. Irci vježbali penale??!! Pa naravno, zar mi nismo??!!
Đeš selektoru vlahu vjerovat??? hahahah
Zadnja usrana i najlosija tekma koju odgledah adiiioooosss
Pjanicu idi sad slikaj se sa tortama i baklavama
@Topnik1980 od toliko debila ti nađe da kritikujes najboljeg
Ljudino napustaj to
Jel on priča o onoj utakmici sinoć? Ja ništa od ovoga o čemu on govori nisam vidio. Pustili su utakmicu kao da vode 10:0, pa hajde da uvedemo juniore nek i oni probaju... Irci su željeli pobjedu i dobili je. Naši su došli da odigraju utakmicu i odigrali je....
Za najvazniju utakmicu savez donosi odluku da se okupljanje preseli u Sarajevo, gdje igraci imaju puni kapacitet za treniranje po kaficima, restoranima, hotelima, starletama..Druga je greška ovakvu utakmicu odigrati na Grbavici, jer ipak igranje na Bilinom polju ima određenu težinu i vrijednost, prije svega sto je repka odigrala veliki broj utakmica u tom okruzenju. Na kraju dodati trenerske odluke, nespremnost igraca, i imate neuspjeh
Jad od drzave, jad i od rezultata
I ja sam razocaran. Ne toliko reziltatom, koliko tvojom odlukom da drzis Viscu citavu utakmicu. Bez konkurencije najlosiji na terenu. Najvise sto je uradio jeste kad je ostao po strani da Cipetic prodje. Drag mi je pravo, ali je ocajan bio i morao je vani. Cimirot odigrao za deset, pretrcao najvise i izbacis ga.
Vrijeme nekakve korone, Dejtona, lopovluka, snrdljivih petokolonasa, konstitutivnih manjina, dijasporskih vecina, satorskih vodja i kolovodja,... Hebes takvu drzavu i njene repretentacije
Sve zbrisati sa lica zemlje.
Bajević je krivac što je cijelu igru zasnovao na istrošenom DŽeki koji u reprezentaciji odavno nedaje ništa.
Musemic da sastavi ekipu samo od igraca iz naše lige, prošli bi lagano ovu S.Irsku! Jer momci bi bili gladni dokazivanja...
Znam da će biti puno negativnih reakcija na ovaj komentar,ali nas tim ne igra srcem kako bi trebali,njima su samo pare u glavi.Treba da ih je sramota.Svaki igrac se bori da njegova reprezentacija prođe dalje i dozivi uspjeh,ali to zadnjih par godina kod nas nije slučaj.Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio,to je moje mišljenje.Lp iz Sarajeva.
Ma mrš
Malj sa Neretve kaze nisu trenirali penale, heeeej mozes misliti. Ihras tekmu gdje je sasvim moguce igrati na penale i on ne vjezba ekipu zs to. Kakav malj. Irci ljudi vjezbali odmah se vidjelo nakom zavrsene trkme trener golaman sa svojim golmanlm lista mapu sto znaci da su znali i gledali su kako nasi igraci izvode penale. Malj sa Neretve nije trenirao - kao eto kaze ko se tome nadao. Kraj, gasi motaj sve. Ugasi svijetlo.