Svaka klinika na Gradini svijet je za sebe, a nacelnik klinike je sef samome sebi. Amra Cickusic, nacelnica klinike za nuklearnu medicinu, nema kakva sranja nije radila, i opet gdje je tu je. Na ime ljudi radila nalaze kerovima. Na preglede, nalaze, snimanja ceka se mjesecima. Na oftalmoloskoj hirurgiji zakazu ti operaciju nekad naredne godine. I svi uzimaju pare za bolji i brzi tretman, i svi salju u privatne ordinacije gdje sve zavrsis za 24 sata.
@a-team uh dobra je Cickusicka barem nesto zna licno se uvijerio, sestra nakon ekscesivnog zracenja i lijecenja od leukemije u italiji morala redovno kontrolirat stitnu. Bivsi nacelnik miki joj 5 puta radio UZ kao sve uredu, mi na svoju ruku u privatnu kliniku doticne odemo i na prvom pregledu otkrije karcinom stitne. Toliko od mene
Legendo, privatno ces zavrsiti sve u roku od sat vrenena, bas u ordinaciji Cickusicke. Ali, zato na odjelu nuklearne medicine nalazi se cekaju minimum mjesec dana, UZ 2-3 mjeseca, a sestre serbesli, ako hoces brzu proceduru, "savjetuju" da te doktorica primi privatno. Mojoj materi su izgubili nalaz sa patologije, i 3 mjeseca je Cickusicka da nalaz nije dosao, a isti uradjen odmah po prijemu uzorka i vracen nalaz na odjeljenje. Rade, ali privatno. Na odjeljenju samo pecaju pacijente.
Prikaži sve komentare (139)