Kad je se raspadala Jugoslavija svi narodi napali JNA vojarne i uzeli oružje koje im s pravom pripada, samo tvoj babo majmun se pravio pametan i govorio "Ovo nije naš rat", narod osto bez ičega povjerovali da neće bit rata, posljedice se znaju.
@vinze Konjino jedna. Ustani kad pominjes njegovo ime. Nisi ti kriv sto si konj i glup. To je nasljedno. Pa Alija je znao da ce biti rata ali je glupane htio da dobije na vremenu kako bi oformio barem Teritorijalnu odbranu i kako bi pokusao da pridobije medjunarodnu zajednicu kako bi opravdao nevinost Bosnjaka. Sta je trebao da kaze ma evo rata napadaj. Udri narode cetvrtu silu u to vrijeme u Evropi sa vilama i trnokopima.
Vidi se da je bio pametan ko i ti. Htii da dobijw na vremwnu da se svi gradovi nađu u okruženju što se i desilo. Dokaz da si glup je što očekuješ pomoć od međunarodne zajednice. Zna se koliko zapad voli muslimane, ljubav neviđena. Četvrta sila al iz guzice, kako ih je Hrvatska i Slovenija lagano otkantala. I da, vilama prvo uzeli svoje tenkove i avione. Samo ti čekaj i dalje da drugi odrade ono što trebaš sam.
Prikaži sve komentare (165)