Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presipanje iz supljeg u prazno... Svi vi padate na izborima...
komeee smeeetaaa zelena beretka dal arkanu ili radovanuuuu
Ne pita se bake ni kuci kamo li u drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mislim da bi sljedeći korak trebao biti uklanjanje nesposobnih sa vitalnih pozicija u BiH, sprjecavane korupcije i odlaska mladih....
Samo osveta Bošnjaka spašava. Trebalo bi svakog četnika biti strah za svoj život i život svojih najdraži od osvete, a ne da hodaju slobodno i jos su ponosni na svoja djela.
Zabavite se o sebi "živi bili", šta skrećete pažnju na RS!
bake popusti nas majke ti
Bakash dominira.
Trojica prvih iz Bosnjaka? Ja papcina boze dragi.
Bas me interesuje dali cete vi povuci nakin toga odlikovanje rasimu delicu
Samo sanjaj
Jeli te ko sta pitao zuti??
Kad je se raspadala Jugoslavija svi narodi napali JNA vojarne i uzeli oružje koje im s pravom pripada, samo tvoj babo majmun se pravio pametan i govorio "Ovo nije naš rat", narod osto bez ičega povjerovali da neće bit rata, posljedice se znaju.
@vinze Konjino jedna. Ustani kad pominjes njegovo ime. Nisi ti kriv sto si konj i glup. To je nasljedno. Pa Alija je znao da ce biti rata ali je glupane htio da dobije na vremenu kako bi oformio barem Teritorijalnu odbranu i kako bi pokusao da pridobije medjunarodnu zajednicu kako bi opravdao nevinost Bosnjaka. Sta je trebao da kaze ma evo rata napadaj. Udri narode cetvrtu silu u to vrijeme u Evropi sa vilama i trnokopima.
Vidi se da je bio pametan ko i ti. Htii da dobijw na vremwnu da se svi gradovi nađu u okruženju što se i desilo. Dokaz da si glup je što očekuješ pomoć od međunarodne zajednice. Zna se koliko zapad voli muslimane, ljubav neviđena. Četvrta sila al iz guzice, kako ih je Hrvatska i Slovenija lagano otkantala. I da, vilama prvo uzeli svoje tenkove i avione. Samo ti čekaj i dalje da drugi odrade ono što trebaš sam.
Hajmo dodo povratnu evo bale nabacio!
eki nick BULEVAR, pa bolje da si uzeo nick PAKAS xaxaxo koji jad, otpad definitivno
Ma i vas skupa sa njima treba skinuti skroz da bi svi živjeli skupa
dokle ova suplja, sad su i neka odlikovanja sporna, skretanje teme sa kolapsa na izborima, lopovluka kojim se bave i nesposobnosti koju svaki dan pokazuju. Sto svojim zlocincima bakire ne ukines odlikovanja, to bi bio jedan dobar primjer, onda mozes postavljat neke suplje zahtjeve od kojih ja i svi u ovoj lijepoj a jadnoj drzavi necemo nista bolje zivjeti. Pizdo bezobrazna.
Ubi ih Bake ko mraz paprike😂😂
Ko ZAIMA po jajima i Miću po glaciću
Ne prestaju sa supljom, a cijene hrane i goriva rastu. KRIMINALCI!!!