Kakve ovaj nastavnik fizickog ima veze sa priredom??? Pa da li je ikada igdje radio kao obicni radnik? Nadam se da ce u ekspertnom timu biti neko sa muzickom akademijom da ne budu sve difovci.
Sjecate li se Konakoviceve price po Facebook-u. Iz temelja! Dolazimo vam po opcine! I sta bi, pa dosao je po samo 2 opcine i to Novo Sarajevo i Ilidzu i to nebi osvojio da nije bio u koaliciji sa tzv. "Cetvorkom". Od 41 oocinu u kojoj je imao svoje kandidate neobrazovani Konakovic i NiP=neobrazovani i podli su uspjeli doci po 2 opcine. Moj Dino lahka si sti kategorija i na opcim izborima ces sa tom pricom proci kao SzaBiH, jer su te Bosnjaci prokuzili da si neobrazovani diletant i lazov.
Kukavičkom podrškom NIP-a PaušalForti, Konaković je još jednom prevario svoje glasače od kojih je tražio podršku da, navodno, nastavi raditi 'ono u čemu ga je SDA prekinula'. I ovaj put, tu podršku je predao Našoj stranci i time potvrdio da je Kojović sa Sokoca suštinski lider njihove neprirodne koalicije. Konaković će nastaviti da puno priča, provodiće dane na Facebooku, ali će nastaviti uspješno bježati od odgovornosti i gurati druge da realizuju njegove loše ideje.
Prikaži sve komentare (226)