Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIF-ovac na celu ministarstva privrede. To je isto da ginekolog bude ministar financija hahaha
@DexterMorgan Malo jedete govna s tim DIFovac. Čovjek završio menadžment i godinama radi kao projekt menadžer...
Program nije fakultet to je samo program, kurs! Treba neko sa minimalno magistarskom diplomom business managementa u najmanju ruku, a da ne govorim o diplomi ekonomiji!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve ovaj nastavnik fizickog ima veze sa priredom??? Pa da li je ikada igdje radio kao obicni radnik? Nadam se da ce u ekspertnom timu biti neko sa muzickom akademijom da ne budu sve difovci.
Ovo je za rubriku da ne povjerujes.... moje Sa, probudi se!
Kakva je ovo sprdnja?!?! Na celu institucije kao sto je Ministarstvo privrede MORA da bude neko sa iskustvom i ko u najmanju ruku ima diplomu business management-a, a o ekonomiji da ne govorim!!! Glasao sam za vas, ali ovo vam je u startu ozbiljan minus!
Extra dobar momak, mada lično smatram da je na ovu poziciju trebao neko stručniji i iskusniji ali ih nemamo a da hoće radit. Ako uzmemo ko su do sada bili i ko je na kakvoj poziciji on expert.
Sve naki experti..... za fiskulturu. Bravo DIFovci, treba ukinuti ekonomske fakultete
SDA dragoljubci na aparatima , hahahaha
Hajte vi (politicari) nama recite ko ce biti ministar 2030?
Ako si ti za ministra privrede onda je Časa za člana predsjedništva
Vidi ministra majko draga. Herojsko Sarajevo nije ovo zasluzilo. Ali jeste narod. Eto ti sad ovog eksperta narode.
Nastavnik fizickog,jos jedan,ce sakupiti ekspertni tim????Pa je li ovo zajebancija ljudi?Ocaj jeste sigurno
MIchael Phelps za sirotinju ...
Nastavnik fizickog, ministar privrede. Dinina skola pricanja ubleha za glasace ovce. Top komentari Dininih botova, skoro uvjek na vrhu, Dinina hanuma, treca po redu brise komentare....Nesto mi se cini, da ce NiP za par godina proci kao Scepan.
https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Flookaside.fbsbx.com%2Flookaside%2Fcrawler%2Fmedia%2F%3Fmedia_id%3D2166048756814227&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fposlovibijeljina%2Fphotos%2Fa.602579746494477%2F2166048756814227%2F%3Ftype%3D3&tbnid=2F5Yp-6AIrVNzM&vet=12ahUKEwib6dTh3cXtAhUCyxQKHVScB5QQMygVegUIARCaAQ..i&docid=sOOniB5hzwPHCM&w=960&h=783&itg=1&q=koza%20i%20security&client=ms-android-samsung-ga-rev1&ved=2ahUKEwib6dTh3cXtAhUCyxQKHVScB5QQMygVegUIARCaAQ
hoće li eksperti bit gulenovci baš me zanima
@manwithaplan25 sta fali gulenovcima..dok su vodili Tursku, napredovala Turska najbrze na svijetu #samo_kazem
Ni manje ni više nego ministar privrede
Ako je ZOI 84 motor privrede, jasno je u kojem je ona stanju...