Citam u avazu zvalo Susica i on kaze pazi ovo "ocekivao je da ga zovu prije baraza protiv sjeverne irske". Podsjeticu su samo na izjavu pred utakmicu kad su ga zvali sa nove i nije ni znao s kojom irskom igramo. Rekao da imamo lose iskustvo sa ircima. Imamo, ali sa Rep.Irskom, a ove dobili 2x. I kaze on ne bi se sad kandidovao, kao sto nije nikad dok nije ciro sklopio dobru reprezentaciju.
@MikiRubiroza Dakle, ne treba vas zvati, jer ste srozali sve sto se srozati moglo. Treba neki znalac, neko sa autoritetom kome menadzeri i savez nece sastavljati ekipu, a ne opet neko ko ce sluziti kao alibi savezu, jer je nekad bio igracko ime.
@MikiRubiroza ...pa sto se CIro nije kvalifikovao ako je on sastavio reprezentaciju?...ili zasto nije ostao pa se kvalifikovao na sljedece veliko takmicenje poslije ispadanja u barazu?...a dovoljno je pogledati Cirin igracki kadar i uporediti sa Safetovim iz 2014. da ti bude jasno da to nisu isti igraci...ali bitno je Bosnji da popljuje Safeta...da se zove Milovan kovao bi ga u zvijezde jer se plasirao na SP.
Prikaži sve komentare (54)