Najveci problem garave apartheid daytonske Bosne pored znaci garavaca aparthedlija je korumpirano sudstvo. Zamislite vi, general Hrvatske vojske Cermak potpise sa Rusima deal i preko noci spoji rusku rafineriju gasovodom sa teritorijom Hrvatske bez pitanja i dozvole ikoga iz BiH, sef granicne sluzbe BiH iz HDZ-a to pokriva, a drzavno tuziteljstvo Tadicke korumpirane nista ne poduzuma? Pa to je korupcija u tuziteljstvu! Jedino ko po ustavu moze dozvoliti to je predsjednistvo BiH!
Kako tuziteljstvo BiH koje optuzuje respiratorlije (koji su prije ispali glupi, nego u tom slucaju korumpirani), nije korumpirano ako svjesno ignorisu antidrzavno djelovanje u Bosanskom Brodu koje su koordinirano uradili Hrvati iz Hrvatske, posrbice iz genocida, granicna sluzba BiH i njihove ruske gazde (Rusi posjeduju i Hrvatsku i genocid)? Tipovi prokrijumcarili preko granice gasovod izmedju BiH i HR i Tadicka ne podize optuznicu protiv Galica, OHR ni rijeci, ambasade ni rijeci?
Halo ba, ja sam iz dijaspore pa to ne mogu skontati brao, pa mi treba pomoc, tipovi kod Bosanskog Broda prokrijumcarili GASOVOD iz Hrvatske, ispod Save i u rafineriju gazda ruskih od genocidasa i Hrvatske i ovo korumpirano tuziteljstvo BiH da uradi AMA BAS NISTA i ako i ja u dijaspori znam da je iskljucivo drzava nadlezna i to predsjednistvo BiH?
Prikaži sve komentare (137)