Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ides za kanadu fikrete.. i sebija
Fadile nisi kriv! Svako pošteni baznijaken je uz tebe. Molim Allaha Đelešanuhu da te nahoruža strpljenjem istinski mu'mine. Slušajte Kavaza kakvo ima mišljenje o ovom insanu.
Dole anonimne prijave i pisma... sve podsjeća na "nezadovoljne uposlenike OSAe" a ono aljoša napiso sekretarica predala al ih Osmica razotkri. Neg jel ono oznaka CE koju respiratori imaju je certifikat i dozvola za EU trziste? more bit dje nismo EU pa kod nas kobajagi nevaljaju? smjesna optuznica
Nekada se upitam ima li Fadil majku, oca , djecu , prijatelje...pa jel ga sramota ista ?
Ispravni respiratori, smrtnost u KCUS ispod prosjeka, za nedolazak vakcina krivi COVAX i Tegeltija? Pa šta je onda problem? Rekao je to onaj mali Kenan Musić: Problem je njihova vezabost za Allaha i bošnjaštvo. A kvislinški mediji koji dobivaju kinte od Kvinte, su tu da dokažu kao i 2014. da kod Bošnjaka treba vječno praviti frku sve dok Evropu ne oslobode od sebe.
sramota da koristite sifru klana koji je za vas nenormalna moralna gromada i velicina ... oni su bar krali bogate lupali drzavu a vi stanovnistvo .. idete vi za kanadu uz Allahovu pomoc sve do jednog :)
Nema šta tu nepoznato. Sve do zadnjeg detalaj mora biti poznato. Čak kada su optuženi zadnji put podojeni od matere. Čuj nepoznato???
Čuj zašto je odbijena ? Pa kako bi rastalili onda SDA mufljuzi.
U Hrvatskoj je bio Sanader a ovdje će Frljavi biti u aferi KANADER -:)
Ispravni respiratori, smrtnost u KCUS ispod prosjeka, za nedolazak vakcina krivi COVAX i Tegeltija? Pa šta je onda problem? Rekao je to onaj mali Kenan Musić: Problem je njihova vezabost za Allaha i bošnjaštvo. A kvislinški mediji koji dobivaju kinte od Kvinte, su tu da dokažu kao i 2014. da kod Bošnjaka treba vječno praviti frku sve dok Evropu ne oslobode od sebe.
Jooj ovog kad vidim zeleno povratim🤮
samo javne nabavke ..zavrnuti direktoru usi i sve ce se samo kazati...
evo šta bi moglo biti Kanada: https://alliedscientificpro.com/shop/product/respiratory-ventilator-acm812a-24419 Kanadska zdravstvena organizacija nije odobrila ove respiratore za bilo kakvu upotrebu
Zemunski klan je u siframa govorio i kad kazu -Kanada, to je znacilo da nekog treba eliminirati.Sarajevski klan kad kaze -Kanada, sta to znaci, jos nije desifrovano.
Opet luda Sebija ... Fadil jednom nogom u zatvoru sad i sekretaricu tjera da laze samo da se prikrije luda Sebija. Šta je zatvor prema ugrizu bestije.
Najveci problem garave apartheid daytonske Bosne pored znaci garavaca aparthedlija je korumpirano sudstvo. Zamislite vi, general Hrvatske vojske Cermak potpise sa Rusima deal i preko noci spoji rusku rafineriju gasovodom sa teritorijom Hrvatske bez pitanja i dozvole ikoga iz BiH, sef granicne sluzbe BiH iz HDZ-a to pokriva, a drzavno tuziteljstvo Tadicke korumpirane nista ne poduzuma? Pa to je korupcija u tuziteljstvu! Jedino ko po ustavu moze dozvoliti to je predsjednistvo BiH!
Kako tuziteljstvo BiH koje optuzuje respiratorlije (koji su prije ispali glupi, nego u tom slucaju korumpirani), nije korumpirano ako svjesno ignorisu antidrzavno djelovanje u Bosanskom Brodu koje su koordinirano uradili Hrvati iz Hrvatske, posrbice iz genocida, granicna sluzba BiH i njihove ruske gazde (Rusi posjeduju i Hrvatsku i genocid)? Tipovi prokrijumcarili preko granice gasovod izmedju BiH i HR i Tadicka ne podize optuznicu protiv Galica, OHR ni rijeci, ambasade ni rijeci?
Halo ba, ja sam iz dijaspore pa to ne mogu skontati brao, pa mi treba pomoc, tipovi kod Bosanskog Broda prokrijumcarili GASOVOD iz Hrvatske, ispod Save i u rafineriju gazda ruskih od genocidasa i Hrvatske i ovo korumpirano tuziteljstvo BiH da uradi AMA BAS NISTA i ako i ja u dijaspori znam da je iskljucivo drzava nadlezna i to predsjednistvo BiH?
Fikret nam se smije dok izlazi iz jaguara na sufjenje, a vi se rugate ljudima sto su izasli na proteste. Koliki imbecil moras biti za takav mentalni sklop, nikad mi nece biti jasno. Samo mi je jasno da smo zbog vas takvih tu gdje jesmo
el chapo je limunada za ove krimose
O vakcinama vaze hamza vahid el din i haris zahiragic