Ajooj gledaj samo netrpeljivost na račun hr. turizma. Kako će hrvatski turizam preživjeti bez vas Bošnjaka? Svi za Albaniju idete. Pa tko će napuniti hotele po Dalmaciji koji su u vlasništvu mrskih vam Hrvata iz Hercegovine? Ugostit će vas za pristojnu cijenu lijepo zemljaci odnosno hercegovački vlasnici u svojim hotelima i apartmanima na predivnoj dalmatinskoj obali.
Ne odbacujte hr. turizam Bošnjaci. Hotel Tamaris Tučepi u vlasništvu Mire Tomasa iz Gruda vas čeka. Hotel Punta Osejava Makarska u vlasništvu Juraja Ivanković iz Čitluka je top Hotel. Hotel Romana Makarska koji je izgradio Marinko Sulić iz Čitluka je grandiozan. Hotel Briig Split u vlasništvu Mire Muse iz Širokog Brijega je remek djelo moderne arhitekture. Hotel Maestral Dubrovnik u vlasništvu Danka Ćorić iz Širokog Brijega je predivan hotel. Dođite Bošnje.
Bošnje, u Dubrovniku vas čekaju otvorena vrata Royal Aristona, Royal Neptuna, Royal Blue, Royal Princessa i Royal Palma. Čak 5 dubrovačkih hotela su ponos Cirila Zovka iz Posušja. ApartHotel Flora Tučepi u vlasništvu Edvarda Crnjaca iz Širokog Brijega ima top ponudu kao i ApartHotel Malo More Čiovo koji je u vlasništvu obitelji Nakić iz Širokog Brijega. Dobrodošli ste Bošnjaci ne samo kao gosti već i kao sezonski radnici. Hercegovci će se za vas pobrinuti.
Prikaži sve komentare (129)