Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine ako bude zdravlja i para pravac jug Albanije aBd
smaskom il brez maske?
Također!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...i pored ovakve ljepote neko ide u Hrvatsku da ga UZP-ovci ponizavaju na granici po 5 sati???...e moj Bosnjo,nikad do pameti doci.
Bošnjaci su najdobrodosliji gosti u Turskoj i Albaniji. Hoteli u Hrvatskoj su obične stracare u odnosu na ove dvije države.
Dzaba sto je Albanija jeftinija i ljepsa i od Crne Gore i od Hrvatske. Bosnjo voli da ga pokatoliceni Srbi u Dalmaciji ponizavaju, vrijedjaju, smiju mu se iza ledja.,. Bosnjo voli da gleda istetovirane chetnicke vojvode i slusa ravnogorsku muziku po lokalima u Budvi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
lijepe plaze nema sta, ali Turska je visi nivo
Iskreno jadransko hr more je jedno od ljepših, plaže tu i tamo, turska nema tako lijepo more kao i albanija ali turska prije svega ima sve ostalo što hrvatska nikada neće imati! Turci i albanci su maksimalno ljubazni i susretljivi za razliku od hrvata koji od nacionalizmq i šovinizma ne mo gu ni pedalj naprijed, čast Istrijanima! Što se tiče hotela hrvatska ne može konkurisati
ne mogu*
Love Albanija, Kosovo i Albanke.
Sretan put. Bolje za vas i za nas. Nema ljutnje.
Prljava, odvratna. Turskoj ne mogu ni jednu stotinu prismrdit, a Bgm ni Hrvatskoj.
Ne bi da zvucim arogantno. Ali ko je sta vidio, putovao od Azije do Amerike zna da je Albanija zaista jako zaostala. U svemu. To nije ugodjaj kad ides na odmor jbg. Priroda tako tako. Ako cemo objektivno. Isto kao kad neko dodje i kaze Hamptons u SADu super plaze. A more bezze, plaze bezze. Eto. Ali mozemo i neobjektivno naravno :).
Ahh.. meh.. Jadran ima kamen koji ja volim ne volim pijesak nazalost
2019 godine je Albaniju posjetilo 6.4 milijuna stranih gostiju. Najveći broj međunarodnih posjetitelja došao je s Kosova, Sjeverne Makedonije, Grčke, Italije i Crne Gore.
Ovi sto pišu nisu se makli iz svoga sela
Bila prošle godine sa djecom, odusevila se. Ove godine idemo opet ako Bog da.
Ajooj gledaj samo netrpeljivost na račun hr. turizma. Kako će hrvatski turizam preživjeti bez vas Bošnjaka? Svi za Albaniju idete. Pa tko će napuniti hotele po Dalmaciji koji su u vlasništvu mrskih vam Hrvata iz Hercegovine? Ugostit će vas za pristojnu cijenu lijepo zemljaci odnosno hercegovački vlasnici u svojim hotelima i apartmanima na predivnoj dalmatinskoj obali.
Ne odbacujte hr. turizam Bošnjaci. Hotel Tamaris Tučepi u vlasništvu Mire Tomasa iz Gruda vas čeka. Hotel Punta Osejava Makarska u vlasništvu Juraja Ivanković iz Čitluka je top Hotel. Hotel Romana Makarska koji je izgradio Marinko Sulić iz Čitluka je grandiozan. Hotel Briig Split u vlasništvu Mire Muse iz Širokog Brijega je remek djelo moderne arhitekture. Hotel Maestral Dubrovnik u vlasništvu Danka Ćorić iz Širokog Brijega je predivan hotel. Dođite Bošnje.
Bošnje, u Dubrovniku vas čekaju otvorena vrata Royal Aristona, Royal Neptuna, Royal Blue, Royal Princessa i Royal Palma. Čak 5 dubrovačkih hotela su ponos Cirila Zovka iz Posušja. ApartHotel Flora Tučepi u vlasništvu Edvarda Crnjaca iz Širokog Brijega ima top ponudu kao i ApartHotel Malo More Čiovo koji je u vlasništvu obitelji Nakić iz Širokog Brijega. Dobrodošli ste Bošnjaci ne samo kao gosti već i kao sezonski radnici. Hercegovci će se za vas pobrinuti.
Odlicni su vam prijedlozi Klix! Prelijepe plaze, jeftino, odlicna usluga, ljubazni ljudi u Albaniji. Sve preporuke. Ljepse nego Hrvatska i jeftinije. U Hrvatskoj africke usluge sa cijenama iz Pariza
Kad mi pogani sda simpatizer bude davao novac za ljetovanje e onda moze pametovat ...
Neka ba albanije , yebala vas ciganija
Boračko zakon! Ja, treba i njen frajer, dva šatora.