Jel zaista ima da neko ove sportove prati? Mislim osim ovih kojima sunarodnjaci nastupaju i kojima je očigledno jedini životni cilj da im neki sunarodnjak osvoji medalju? Zanimljivo da genocidistanci ovdje likuju i ponižavaju Bošnjake svaki put kad neko njihov nešto osvoji, pa čak i kad im neki sportista propadne, njima samo Bošnjaci na hatru, radi mržnje prema nama se očigledno i takmiče, a Đoković je sve to opisao, mržnja je srpski inat.
Espumisan pogledaj malo bolje.Kraljevina Srba,Hrvata i Slovenaca(kasnije Jugoslavija) će na kraju OI biti medju prvih nekoliko u Evropi.Izmišljene države i narodi ne mogu da imaju rezultat jer i ne postoje
Ne znam genocidni ništa o izmišljenim narodima i nacijama, to je opet mržnja koja priča iz SPC mučenika, ja sam evo na primjer mislio da kraljevina SHS ne postoji već dobrih stotinjak godina, možda u vašem svijetu to i dalje postoji, mada, vi se i dalje borite sa turcima.. Kosovo ima 2 medalje i to zlatne, pretpostavljam da i ono ne postoji? Hahahah Zatucani i iskompleksirani srbi..
Prikaži sve komentare (93)