Nesposobna, neobrazovana, nepismena, korumpirana, genetski predodredjena Trojka mora odmah podnijeti ostavke. Nisu u stanju da ociste sahtove i odvodne kanale, a htjeli bi voditi narod i drzavu. Ko normalan misli da ce oni moci nadmudrivati se sa Dodikom i Covicem. Ako Trojka dodje na vlast, za kratko vrijeme imacemo dva nova entiteta Herceg Bosnu i Babinu Krajinu.
Nesposobna i neobrazovana Vlada Kantona Sarajevo na čelu sa dezerterom i izdajnikom PaušalFortom ugrožava živote građana svojom nesposobnosti da angažuje adekvatno Civilnu zaštitu da spašavaju ugrožene građane iz poplavljenih područja. Dezerter PaušalForto i njegova Vlada KS nije u stanju da počisti smeće i odveze iz kontejnera, niti da pokose travu u parkovima, a ne da evakuiše ugrožene građane. Budžet troše na zapošljavanje svojih botova, rodbine, prijatelja i ljubavnica.
Majka priroda odgovara poplavama jer Bošnje preko termoelektrana i ostalih industrijskih zagađivača najviše čine štetu Bosni odnosno zraku i okolišu. SDA samo crpi prirodne resurse Bosne i živi od ostataka jugo-zagađivačke industrije. SDA je kriva za poplava u Sarajevu, a SDA botovi se u ovim teškim trenucima bave Dodikom i Čovićem, to sve govori o tome koliko su sda-ovci zatucani.
Prikaži sve komentare (136)