Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrtonosni virus nema struje nema plina prijete ratom majku mu kao da živim u nekom niskobudzetnom horor filmu 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
hahhahahahahaha Zato najbolje novim sarajlijama vratit se u rodnu Srebrenicu, Žepu i Foču. Nema se šta izlit,😆
Po prvi put govorim treba palit odavde
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nesposobna, neobrazovana, nepismena, korumpirana, genetski predodredjena Trojka mora odmah podnijeti ostavke. Nisu u stanju da ociste sahtove i odvodne kanale, a htjeli bi voditi narod i drzavu. Ko normalan misli da ce oni moci nadmudrivati se sa Dodikom i Covicem. Ako Trojka dodje na vlast, za kratko vrijeme imacemo dva nova entiteta Herceg Bosnu i Babinu Krajinu.
Nesposobna i neobrazovana Vlada Kantona Sarajevo na čelu sa dezerterom i izdajnikom PaušalFortom ugrožava živote građana svojom nesposobnosti da angažuje adekvatno Civilnu zaštitu da spašavaju ugrožene građane iz poplavljenih područja. Dezerter PaušalForto i njegova Vlada KS nije u stanju da počisti smeće i odveze iz kontejnera, niti da pokose travu u parkovima, a ne da evakuiše ugrožene građane. Budžet troše na zapošljavanje svojih botova, rodbine, prijatelja i ljubavnica.
Majka priroda odgovara poplavama jer Bošnje preko termoelektrana i ostalih industrijskih zagađivača najviše čine štetu Bosni odnosno zraku i okolišu. SDA samo crpi prirodne resurse Bosne i živi od ostataka jugo-zagađivačke industrije. SDA je kriva za poplava u Sarajevu, a SDA botovi se u ovim teškim trenucima bave Dodikom i Čovićem, to sve govori o tome koliko su sda-ovci zatucani.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hajde ba cistite ti ,brze bih ja sa kolicima i kantama
Padaj nemoj stajati, samo padaj ! To vam je za glasanje 20 godina za SDa i što mucite pse i macke i sve ostale zivotinje. KAZNA !!!!
Sramota da selektivno neke trafostanice imaju napajanhe a neke ne. Tibra Nukleus nema, Bulevar 25m udaljena trafostanica ima napajanje. Kojem od guzonja treba popuš*ti da nam koji sat uključe trafo stanicu.
Zna li se hoće li se zaratiti ovo nema struje pa i da počne rat nebi znali da je počeo...
Је ли Дежурни лијепо говорио Укинути Оружане снаге БиХ Успоставити Цивилну заштиту БиХ, опремити и обучити за ванредне ситуације поплаве пожаре и слично. А данас бих додао да треба увести обавезан рок служења и резервни састав те исте Цивилне заштите
Znao sam da ce se idući rat vodit pod vodom.
zajebano je vama dole
Diži dronove u zrak da se ne skvase
La illa he illelah i kroz prozor...
RIJESAAAAAAVAAAAAAJTEEEEEE PROBLEEEEMMMMMMMM!!!!!!!!!
De ba ohani, ima mnogo precih problema od nestanka struje. Ljudi spasavaju zivu glavu
I Bogu ste omrzli odavno.
A ima li superheroja Sejde da obrani bosnu.Ne vidim da se očitovao
Pa da ko bi reko naravno da nema struje kad je poplava
na Stupu jos nema struje ja ludim
Prije dva dana udjem na klix samo Dodikova glava jedna ispod druge,po citav dan samo o njemu pisali Ovo dva dana kako se ne spominje kao da rat nece ni biti.Znaci kad pogode prirodne nepogode svi se u-se-ru od straha da nemaju kad pricati gluposti. U ovoj zemlji dosada cini cuda,kad pohasi narod onda trazi belaja,jednom dobro zagrmi i svi se scucure u orahovu ljusku od straha. Veca sila vidi kad narod pretjera pa malo posalje vjetra,vode,vatre,da se tenzije smire.
Dodik pomaže u Vojkovićima, ugazio u gumenjacima u Željeznicu, pa golim rukama drži benzinsku crpku da je voda ne odnese. Nema vremena za slikanje.