Kakva laz.. Po statutu Grada Zenice je to jasno regulisano. Fuad Kasumovic moze i u pritvoru da potpise dokument kojim ce ovlastiti nekog zamjenika koji onda moze i da predlozi Budzet kao i sve ostale stvari.. pa sta da se nedaj Boze covjek razboli i mora na bolovanje? Pa to je sve regulisano statutom Grada Zenice. Samo vi na ovaj nacin pokusavate da stvarate pritisak na sudstvo i tuzilastvo, sto meni pokazuje da ustvari Fuad i nije bas cist.
Upravo tako, lazov diktator i ublehas nastoji preko stranackih medija 072info, laznih fb profila Salyven i ostalih plasirati dezinformacije u javnost da se izvuce prdekane… Fudo stari SDA kriminalac i manipulator
Šta je sa Fujdom, nije valjda poslat na odvikavanje od alkohola. Dok ovako vrše pritisak na tužilaštvo, odmah se zna da Fujdo nije čist i da je činio kriminalne radnje. Kad Šćepo Radojica nekoga brani, ODMAH znaš da je taj dio 'srpskog sveta' i da je 100% počinio kriminal ili izdaju države i Bošnjaka Samo pogledaj ko se oglašava i ko sve brani krminalca Fujdu, sve ti je odmah jasno. Produžiti mu pritvor na 3 mjeseca, da nebi uticao na svjedoke, jer Fujdo je na sve spreman.
Prikaži sve komentare (34)