Rijesenje za velike klubove je: jednaka plata svim igracima, jednake beneficije, jednaki uslovi na taj nacin se pravi harmonija u klubu i odnosi postaju jaci. A ne moze se ovako npr. da CR ima ogromna primanja, bonuse, slobodne dane itd jer je CR a drugi igraci da to samo posmatraju. Logicno da ce oni sebi reci sto bih ja trcao neka im on trci i donosi bodove.
...niko ne zabranjuje Manchester Unitedu da to bude politika kluba,ali nametati svima ostalima je glupost...pa nije to komunizam,ne mogu svi imati isto,kada su neki igraci bolji,a neki losiji...pricas gluposti...znaci Messi bi trebao imati istu platu kao neki lik koji je tek prebacen iz omladinskog pogona.
@pa evo gdje ti je trenutno PSG? Nece niko da igra jer imas likove koji primaju bruku love i ne zele da trce na terenu. Neymar stalno lazira povrede da ide po karnevalima, rodjendanima itd. Sta mislis da su svi igraci glupi? Pa logicno da neki nece namjerno da daju 100% jer ih boli neka stvar. Kontaju neka Messi, Neymar i Mbape rijesavaju sve utakmice zato i ne mogu pobjediti nikoga.
Prikaži sve komentare (10)