Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se klix novinari počnu zayebavat sa tobom tek tad znaš da si stvarno propo 😁
Nisam navijač Manchestera niti ih volim,ali mi ih je žao gledati otkad je otišao Sir Alex
Rjesenje za United je da se rijesi Ronalda, Greenwooda, McTominaya, Maguira, Shawa, Jonesa, Lindelofa, Freda, Martiala, Matica ... te da krene iznova
Ok, sve je to istina. Od odlaska Fergusona United ne moze meda ali kada se ovi dojucerasnji cetvrtoligasi upale to je cudo. United je za City vazda bio i ostao institucija.
...nije to od odlaska Fergusona nego od pojave konkurencije u ligi u vidu Chelsea sa Abramovicem,Cityja sa Arapima,a kasnije i Liverpoola sa Amerikancima koji su napravili dobar posao...koga je to Ferguson imao kao konkurenciju u EPL?...jedino Arsenal koji je bio toliko ozbiljan klub da je u LP bio potpuno nebitan,izuzmemo li ono jedno finale gdje su zalutali...uostalom,gubio je i Ferguson od Cityja 1:6 na domacem terenu i to mnogo slabijeg Cityja nego sto je sada.
...da ne spominjem koliko je fudbal u Engleskoj napredovao dolaskom stranih vrhunskih trenera,od Kloppa,Tuchela,Mourinha,Contea,Ancelottija,Poccetina pa na dalje...u Fergusonovo vrijeme si imao Wengera,a ostale klubove vodili trecerazredni treneri koji su jos furali onu "kick and rush" taktiku...
Rijesenje za velike klubove je: jednaka plata svim igracima, jednake beneficije, jednaki uslovi na taj nacin se pravi harmonija u klubu i odnosi postaju jaci. A ne moze se ovako npr. da CR ima ogromna primanja, bonuse, slobodne dane itd jer je CR a drugi igraci da to samo posmatraju. Logicno da ce oni sebi reci sto bih ja trcao neka im on trci i donosi bodove.
...niko ne zabranjuje Manchester Unitedu da to bude politika kluba,ali nametati svima ostalima je glupost...pa nije to komunizam,ne mogu svi imati isto,kada su neki igraci bolji,a neki losiji...pricas gluposti...znaci Messi bi trebao imati istu platu kao neki lik koji je tek prebacen iz omladinskog pogona.
@pa evo gdje ti je trenutno PSG? Nece niko da igra jer imas likove koji primaju bruku love i ne zele da trce na terenu. Neymar stalno lazira povrede da ide po karnevalima, rodjendanima itd. Sta mislis da su svi igraci glupi? Pa logicno da neki nece namjerno da daju 100% jer ih boli neka stvar. Kontaju neka Messi, Neymar i Mbape rijesavaju sve utakmice zato i ne mogu pobjediti nikoga.