Ja zivim u Perth I radim u bolnici , hitna pomoc I moja supruga je med sestra .Imamo 32 i 30g. Da bi ostali na radnom mjestu morali smo se vakcinisati ili gubimo posao a bili smo zarazeni (sada I 2gi put). Prebolovati virus nije nista znacilo niti pomoglo da izbjegnemo vakcine. I takvih slucajeva ima na milione. Samo u rijetkim slucajevima alergijske reakcije na vakcine mozes dobiti exemption. Toliko!U ovom slucaju svi mi smo znaci budale a ovaj sportista pametan?
Novak nije vaš državljanin,vaše probleme rešavajte sa vašim vlastima, ne može Novak da vam ih rešava. Čovek je aplicirao za vizu predao sve tražene informacije o sebi uključujući i tu da nije vakcinisan i vaša država ODOBRILA ulazak i boravak - što pokazuju dokumenta koja je objavio vaš sud. Ako ne bude političke muljavine jer vam idu izbori, pa valja namiriti ovce, Novak će vam pregaziti državu na sudu kao plitak potok.
Ako zivis u Perth-u onda bi trebao procitati sta pise i da mu je medicinsko izuzece dato. Ne pametuj, greska je u sistemu. Zar bi neko putovao da zna da ga nece pustiti da udje u drzavu. Sad ga tretiraju kao kriminalca i migranta a 9 puta osvojio turnir i s tim pokazao koliko je lojalan Australiji. Jel i to po zakonu?
Prikaži sve komentare (117)