Taj HNS je legitiman otprilike kao i Vatrogasni dom iz Stoca. Zna se da je cilj osigurati glavnom mafijašu i protagonisti ove farse lagodan život. Tog naroda o kome isti priča više tamo i nema, kao što ga odavno nema ni u manjem entitetu. Sam ga je otjerao.
bitno je da su EU i Amerika vidjeli na djelu UZP hdz-a i snsd-a, vidjeli su da su se dušmani BiH udružili da ruše državu, dva najveća lopova ljigavi čović i laktaški vepar, dva najveća kriminalca bi da vječno vladaju i zaštite svoje pokradene milione i nekretnine, samo nikad im to neće proći, fasističke ideje i potezi su osuđeni na propast, obojica sa svojim krimosima će u zatvor ili će pobjeći kao jelavić
NJEMAČKI MEDIJ: HDZ ŽELI DA ČLAN TE STRANKE UVIJEK BUDE U PREDSJEDNIŠTVU BIH: ,,,nova njemačka vlada, kao i prethodna, jasno stavila do znanja da s obzirom na postojeći etnopolitički sastav države, Berlin neće podržati dodatnu etničku segregaciju -Poslanik grupe Zelenih/EFA Thomas Waitz : “Imamo istinskog Hrvata koji glasa za istinskog hrvatskog predstavnika. Ko odlučuje ko je pravi Hrvat? Je li uzimamo nalaz krvi? to vodi ka fašizmu”.
Prikaži sve komentare (161)