Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god BiH nedamo cjepati,bili unutanji ili vanjski faktori...🇧🇦💯
Amerika je tu jer su Hrvati indoktriran narod i svaki konflikt može vrlo lahko ugasiti hrvatsku. Ogromne sile mnogo jače od hrvatske mrze Hrvate. Hrvatska je živa ubog merhameta
Iz godine u godinu pokazuju svoje tradicionalnp licemjerstvo… Zastupljeni su u svakoj strukturi drustva i vise nego ih sljeduje ( Finansije, auto-ceste, domovi naroda,)… njihove firme rao sto su( Violeta, Stanic, Vokel, Kramar….) najvece prihode ostvaruju u Sarajevu! Neka samo nastave ovako i nek se samo u Sarajevu probudi patriotizam i mogu slobodno da pozatvaraju firme! Ali ovdje se samo radi o prikrivanju korupcije i ocuvanju fotelja, a ti narode laj jedni na druge!
Taj HNS je legitiman otprilike kao i Vatrogasni dom iz Stoca. Zna se da je cilj osigurati glavnom mafijašu i protagonisti ove farse lagodan život. Tog naroda o kome isti priča više tamo i nema, kao što ga odavno nema ni u manjem entitetu. Sam ga je otjerao.
Svi ste se potrudili da ga protjerate ne samo on nego vam je obraz ko đon i ne smijete priznat
Uzp ce da osigurava😂
Dostojan zivot poput tvog?! Jel da, svi su intelektualno insuficijentni jer si ti bahato-kriminogeni politicar Bogom dat, da i vjernik si…
e to si bogami Dragane u pravu,treba narodu osigurati normalan zivot al to ce biti tek moguce kad ne bude tebe baketa i mileta.
Samo ti i genocidni poglavar šumske imate život,a sada se ko fol borite i za narod ,ebalo majky ja govana
Treba tebi dostojan zatvor po kriminaly koheg si napravio
Sebi i svojima si ga osiguro. Za ostatak naroda se nešto bojim
Što god je hdz dotakao, to je propalo.Osjetili u Aluminiju itd. Hrvati će dostojanstvo vratiti slanjem hdz-a na smetljište povijesti,a Čovića i njemu slične u zatvor za kriminal.
Na podmuklo, prevarantski nacin zele HNS pretvorili u instituciju-Suverena-zakonodavca I za to im treba izborna jedinicu, kako kazu da Hrvati biraju svoje predstavnik. To je rusenje suvereniteta?
Mislili ste sto ste katolici da ce Evropa da podrzi vase bolesne fasisticke UZP namjere. Kakvi ste vi civilizacijski isprdci. Hvala ti boze sto smo Bosnjaci, sto pripadamo jednom takvom plemenitom Evropskom narodu.
Suveren-zakonodavac (institucija Nacionalnog Parlamenta BiH) je zaduzen da brine o svojim gradjanima-(BiH naciji) , a ne ti Covic jer ti nisi Suveren-zakonodavac niti ces ikad biti, niti ce HNS biti Suveren-zakonodavac. Ne igrajte se Suverenitetom!
BJEŽ LOPOVE. ISTI SI KO BAKIR I DODIK.
Uzeti narodu pare . Veto na kldioničarski lobi. Graditi vile na Radobolji. Uskoro će biti sve oduzeto i vraćeno narodu da ima dostojanstven život. Koruptivne političare u zatvor. Oni ne poštuju ni vjeru ni naciju. U zatvor da mi je brat rođeni. Lopovi manipulatori. BiH vam služi za bogaćenje na lopovski način.
Jadan je onaj narod kojem ti i takvi kao ti nastojite obezbijediti bolji život. Čega si se samo dodirnuo ili očešao to je propalo, Aluminij, Hercegovačka banka, Lijanović itd, itd
I ti se usput enormno obogatis tokom tih svojih nastojanja. Ti sj Bosnjacima i ovoj drzavi zabio noz u ledja kad god si mogao.
ma bas. sve za narod.