Sve to zvuci lijepo, ali Dodik i Covic rade sta hoce od prvog dana, i da zapad radi svoj posao kako treba trebalo ih je konkretno lupiti po usima svaki put kada pocnu shrati. Ovako su dopustili da se vremenom raskomote i da svako malo imamo prochetnicke i proustaskhe mokre snove po komsiluku. Pogledaj samo kako i Milanovic i Vucic potegnu rucnu i pricu kada zagusti.
Jok nego cemo s tobom sanjati o baliluku i islamizaciji.Da ste vi zaista Evropi naklonjen narod ne bi tamanili muslimane svuda po svijetu...cijeli svijet se grozi vas.Evo Turska prosperitetna i bogata zemlja al prc ne moze u Eu..sta mislis zasto?Dozvolice joj u Nato da ako izbije sranje koriste nju i njenu teritoriju kao sto to sa nama rade,ali nikad u Eu nece uci..a vi cekajte pomoc sa zapada i samo se nadajte
Grozim se i ja vehabija, cethnika i ustasha. Turci su prvenstveno biznismeni a tek onda muslimani. A srbi tim istim turcima i arapima lizu paksu za investicije. Religiju odvojeno od politike u bolju buducnost. Komsic 2035!
Prikaži sve komentare (204)