Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik se nesto smirio, izgleda da su pare u Rusiji propale pa ne zna sta ce
Daj pustite budalu njegovom narodu nek svako mete ispred svog praga ,za kuhavate bezveze a niko od vas novinara ne bi rova ni dana vidio
Dodick bitan ko semafor u gta...
OD EVROPE I AMERIKE OVOM FA SISTI JEDINO NE SMETA EURO I DOLAR!
"Bosna i hercegovina je neodrziva" Dodik "Ja sam uvijek bio za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu" Dodik, samo 10 dana poslije.
On kaže za sebe da je neki Baja😂😂😂....jes ali u krmetnjaku.
To spadalo koje je izdajnik svoje države Bosanci hitno trebaju uhapsiti i suditi.
Vidite da se je Dodik sakrio u misiju rupu
Nikako da shvatim one koji Dudukov igrokaz ozbiljno shvataju.... Pustite ga nek se zabavlja - JOŠ MALO
Fizicka I moralna NAKAZA!!!!
moraju malo obraza osvijetliti ,jer sto se tice ukrajine i putina,uvukli su se u misiju rupu toliko o tom mocnom savezu
Sve to zvuci lijepo, ali Dodik i Covic rade sta hoce od prvog dana, i da zapad radi svoj posao kako treba trebalo ih je konkretno lupiti po usima svaki put kada pocnu shrati. Ovako su dopustili da se vremenom raskomote i da svako malo imamo prochetnicke i proustaskhe mokre snove po komsiluku. Pogledaj samo kako i Milanovic i Vucic potegnu rucnu i pricu kada zagusti.
Jok nego cemo s tobom sanjati o baliluku i islamizaciji.Da ste vi zaista Evropi naklonjen narod ne bi tamanili muslimane svuda po svijetu...cijeli svijet se grozi vas.Evo Turska prosperitetna i bogata zemlja al prc ne moze u Eu..sta mislis zasto?Dozvolice joj u Nato da ako izbije sranje koriste nju i njenu teritoriju kao sto to sa nama rade,ali nikad u Eu nece uci..a vi cekajte pomoc sa zapada i samo se nadajte
Grozim se i ja vehabija, cethnika i ustasha. Turci su prvenstveno biznismeni a tek onda muslimani. A srbi tim istim turcima i arapima lizu paksu za investicije. Religiju odvojeno od politike u bolju buducnost. Komsic 2035!
Pustimo Dodika čovjek se izbezumio propadoše opljačkane pare što je odnio u Rusiju. Treba čovjeka ohrabriti da se može živjeti i sa veoma malo ako se nemora u zatvor.
Gospodo, sama najava Srbije za pokretanje vojnih vježbi i poziv rezervnom sastavu govori valjda sve. Činiti takve akte u ovakvim vremenima i to od strane države koja je već prije pokazivala svoje agresorsko lice je dovoljan alarm.
E stvarno su bezobrazni ccccc setaju se po rs-u i to pravo na Drinu a duduk i vucko rekose ne daju na granicu nikome....
hebo vas dodik, pa valjda je i zadnjoj budali jasno da lik laže, izmišlja, lupeta, vara i zakuhava jer to odgovara njegovoj zadnjici....šta je sa ikonom, šta sa kisikom.....
Popušlic.